Home GÜNCEL 9 Yaş Kış Kupasında Madalyalar Sahiplerini Buldu

9 Yaş Kış Kupasında Madalyalar Sahiplerini Buldu

- Guncellenme Tarihi: 29 Kasım 2016 11:53
5 min read
9 Yaş Kış Kupasında Madalyalar Sahiplerini Buldu için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesinin Bursa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile birlikte bu yıl 6’ıncısını düzenlediği 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası Tenis Şampiyonası sona erdi. 11 kulüpten 60 erkek, 48 bayan toplam 108 sporcunun mücadele ettiği turnuvada kazananlara kupa ve madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ile birlikte verdi.

19-20 ve 26-27 Kasım tarihleri arasında Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde düzenlenen ve iki hafta süren 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası final müsabakaları, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. İki hafta boyunca devam eden turnuvanın madalya töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri, Bursa’da tenis sporuna olan ilgiyi artırdı. Bu yıl 6’ıncısını düzenlediğimiz turnuvada müsabakalar her geçen yıl daha da zorlu maçlara sahne oluyor. Şu anda turnuvaya katılan sporcu kardeşlerimizin kıyasıya mücadele ettiğini görüyoruz. Hocalarımız, erkeklerde yarı final maçının 2 saat 40 dakika sürdüğünü söyledi. İzlediğimiz final müsabakası da yaklaşık bir saat sürdü. Bu mücadeleyi sergileyen çocuklarımızı kutluyorum” dedi.

Bu tür etkinliklerin, derslerinin dışında çocukların düzenli şekilde spor yapmalarına imkan tanıdığını belirten Başkan Mustafa Dündar, ‘Bu aynı zamanda onların derslerine de yansır. Çocuklarımız, boş zamanlarında spor yaparak bir anlamda hayatlarını disiplin altına almış oluyorlar. Osmangazi Belediyesi olarak, tesis anlamında son derece iyi durumdayız. Bizim için önemli olan, yapmış olduğumuz tesislerin her yaştan insanımız tarafından kullanılıyor olması. İşte o zaman hizmetlerimiz amacına ulaşmış demektir. Bu gün de burada Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri de bu yönüyle amacına ulaştı diyebiliriz. Bizim isteğimiz yapılan tesislerin en yoğun şekilde kullanılması. Tesislerin kullanılarak eskimesi. Yapılan hizmetlere sahip çıkan herkese çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da, hem derslerinde, hem sporda, hem de yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin de yaptığı konuşmada, “Başkanımız bugüne kadar sporun ve sporcunun yanında oldu. Gerek bizim projelerimize verdiği destek ve katkı, gerekse yapmış oldukları tesislerle Osmangazi ve Bursa adeta bir spor kentine dönüştü. Bu hizmetleriyle Türk sporuna çok ciddi katkı sağladı. Verdiği desteklerden dolayı ben kendilerine çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.   tenis-9-yas-7

İki hafta süren ve 108 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvayı, kızlarda Podyumpark sporcuları Alanur Heper 1. Begüm Türkmen 2. olarak tamamladı. Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan Tansu Bakır 3. Osmangazi Belediyespor’dan Zehra Tunçbilek 4. oldu. Yaklaşık bir saat süren erkekler final müsabakası sonunda birinciliği, BBSK sporcusu Alpay Güler alırken, Podyumpark sporcusu Doruk Görür ikinci, BBSK’dan Efe Keleş 3. Osmangazi’den Eray Öztürk de 4. oldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…