Home EKONOMİ KOYUN KEÇİ VE EKİPMANLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

KOYUN KEÇİ VE EKİPMANLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

- Guncellenme Tarihi: 28 Kasım 2016 09:14
2 min read
KOYUN KEÇİ VE EKİPMANLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve  Ziraat Odası desteği ile Türkiye’de ilk defa koyun keçi tanıtımı ve ekipmanları festivali düzenlendi.

Kapalı Pazar yerinde düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden getirilen 500’e yakın küçükbaş hayvan kurulan 80 padokta meraklılara gösterildi.koyun-keci-ve-ekipmanlari-gorucuye-cikti-4

Birlik yararına iki küçükbaş hayvanın açık arttırma ile satıldığı etkinlikte Şehit ve Gazi Yakınları Derneği adına yardım toplandı.

Bursa İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali İhsan Yıldırım Oran Türkiye’de ilk defa yapılan bu organizasyondaki amaçlarının Türkiyenin damızlık ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ırkının özelliklerini taşıyan hayvanların üreticiyle buluşmasını amaçladıklarını söyledi.

2 gün sürecek olan organizasyona ev sahipliği yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise küçükbaş hayvanların üretimindeki gelişmeleri üreticilerin bir biriyle görüşmesini sağlamak sektördeki yeniliklerin üreticiye sunulmasında yardımcı olmak üzere bu etkinliğin gerçekleşmesine destek verdiklerini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…