Home EĞİTİM BAŞKAN SARGIN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

BAŞKAN SARGIN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 26 Kasım 2016 08:45
2 min read
BAŞKAN SARGIN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, öğretmenler günü nedeniyle Boyalıca İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Burada düzenlenen programa katılan Sargın, öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenler günlerini kutladı. Ayrıca öğretmenlere günün anısına hediye takdim etti.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Boyalıca İlk ve Ortaokulu tarafından program düzenlendi. Burada ki programa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti Meclis Üyesi Raşit Alptekin katıldı. Okul Müdürü Habib Ay’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda öğrenciler tarafından şiir ve yazılar okundu.

Programda konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Osman Sargın “Yeni Türkiye’nin mimarları sevgili öğretmenlerimiz hepinizi en kalbi duygular ile selamlıyor, saygı ve sevgiler sunuyorum. Öncelikle ahirete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Bu gün görevi başında olan öğretmenlerimize sağlıklı, huzurlu uzun ömürler diliyorum Düşünebiliyor muyuz Şeyh Edebali olmasaydı Türkiye olabilir miydi? Fatih Sultan Mehmet olmasaydı, Akşemsettin olmasaydı veya Mustafa Kemal’in öğretmenleri olmasaydı Türkiye Cumhuriyeti olur muydu? Çünkü öğretmenlerimiz medeniyetin en ağır yükünü omuzlarında taşıyorlar. Öyle nesiller yetiştirdi ki bu öğretmenlerimiz, birisi Anadolu’dan kalktı İznik’e kadar geldi, Türkiye Devleti’ni İznik’te kurdu. Allah onların hepsinden razı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın program sonunda öğretmenlere günün anısına hediye takdim etti.baskan-sargindan-ogretmenler-gunu-ziyareti-3

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …