Home EĞİTİM ÇOLAK: ÖĞRETMENLERİMİZ BİZİ NAKIŞ GİBİ İŞLEDİ…

ÇOLAK: ÖĞRETMENLERİMİZ BİZİ NAKIŞ GİBİ İŞLEDİ…

- Guncellenme Tarihi: 24 Kasım 2016 16:03
3 min read
ÇOLAK: ÖĞRETMENLERİMİZ BİZİ NAKIŞ GİBİ İŞLEDİ… için yorumlar kapalı
0

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve Yönetim Kurulu üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

Beşevler BURFAŞ tesislerindeki etkinliğe AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra 22. Dönem Bursa Milletvekili ve emekli matematik öğretmeni Faruk Ambarcıoğlu da katıldı. Öğretmenlerle bir arada oldukları için mutlu olduklarını kaydeden Başkan Çolak, “Öğretmenlerimiz bizi nakış gibi işledi. Hayatımızda bize rol model oldular. Hayata bakışımızı etkilediler. Bu anlamlı gün dolayısıyla tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZ VATANSEVER NESİLLER YETİŞTİRECEK

Öğretmenlerin her türlü zorluğa karşı her zaman ülkeye hizmette en ön saflarda yer aldıklarını kaydeden Başkan Çolak, şöyle devam etti: “Dünyada hak ettiğimiz noktaya öğretmenlerimizin özverisiyle varacağız. Dün olduğu gibi bugün de öğretmenlerimiz, ülkesini ve milletini seven farklı düşüncelere saygı duyan, demokrasi bilinci yüksek vatansever nesiller yetiştirecek.”

AMBARCIOĞLU: YERYÜZÜNÜN EN GÜZEL MESLEĞİ

  1. Dönem Bursa Milletvekili ve emekli matematik öğretmeni Faruk Ambarcıoğlu da günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Celil Çolak ve ekibine düzenledikleri etkinlik için teşekkür eden Ambarcıoğlu, “Öğretmenlik yeryüzünün en güzel mesleği. Ancak fedakarlık istiyor. Çünkü eğitimde feda edilecek bir tek öğrencimiz bile yok. Bilgi hazinelerini öğrencilerine cömertçe sunarak kültür hayatımızı geliştiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Çolak, konuk öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti. 5-celil-colak-faruk-ambarcioglu

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…