Home GÜNCEL BAŞKAN KURTULAN’DAN DİŞ HEKİMLERİ’NE KUTLAMA

BAŞKAN KURTULAN’DAN DİŞ HEKİMLERİ’NE KUTLAMA

- Guncellenme Tarihi: 24 Kasım 2016 11:28
2 min read
BAŞKAN KURTULAN’DAN DİŞ HEKİMLERİ’NE KUTLAMA için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Diş Hekimleri Günü’nü de kapsayan 18-24 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında hastane ve özel kliniklerde hizmet veren diş hekimlerini ziyaret etti.

Bilimsel diş hekimliğinin kuruluşunun 108. yılını kutlayan Başkan Sadi Kurtulan, birçok hastalığın habercisi olan ağız ve diş rahatsızlığının önlenebilmesi için hizmet sunan diş hekimlerinin sağlık ordusunun vazgeçilmez bir parçası olduğunu söyledi.

Diş hekimlerine çiçek takdim eden Başkan Kurtulan, ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığın kazandırılması için küçük yaşlarda verilen eğitimlerin önemini belirterek; ” Diş hastalıkları insan sağlığı için önemli sonuçlar doğurabiliyor. Bunun için yeni nesillere daha küçük yaşlarda bu bilinci aşılamamız gerekiyor. Bu konuda toplumsal bilinç oluşturmak diş hekimleri kadar herkesin görevidir. Halkımızın ağız ve diş sağlığının korunmasında, her türlü bakım ve tedaviyi, özverili çalışmalarla sağlayan hekimlerimizin günü en içten duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim ” dedi.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…