Home EĞİTİM Öğrenci ailelerinden teşekkür ziyareti…

Öğrenci ailelerinden teşekkür ziyareti…

- Guncellenme Tarihi: 22 Kasım 2016 11:38
3 min read
Öğrenci ailelerinden teşekkür ziyareti… için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Tepecik Şehit Ali Üzel Ortaokulu idarecileri ve okul aile birliği üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a okula yapılan desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Okul bahçelerinden başlayarak dersliklere kadar eğitim kurumlarının eksiklikleri gidermek için birçok çalışma yürüten Mustafakemalpaşa Belediyesi, son olarak Şehit Ali Üzel Ortaokulu’na etkinlik alanı kazandırdı.

Ziyarette konuşan Tepecik Şehit Ali Üzel Ortaokulu Müdürü İbrahim Yılmaz, Başkan Sadi Kurtulan’ın okullarına her konuda destek verdiğini ve sorunların çözümü için daima özverili bir yaklaşım sergilediğini söyleyerek teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Ercan Ünal ise belediyenin katkılarıyla çocukların yeni bir etkinlik alanına kavuştuklarını belirterek; ” Okulumuza yaptıklarımız ve yapmak istediklerimizi Belediye Başkanımıza anlattık. Okul bahçesinin ve çevre düzenlemesine olan ihtiyacımızı ilettik. Eğitime verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımıza okulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

‘Eğitime destek görevimiz’

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceğini kaydetti.

Başkan Kurtulan; “ Bizim en büyük isteğimiz, çocuklarımızın her alanda iyi yetişmesidir. Çocuklarımız da çalışarak, üreterek ülkemiz için gelecekte neler yapabileceklerini göstereceklerdir. Yeter ki onlara destek olalım. Belediyemizin imkânları dâhilinde okullarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Çünkü eğitim bizim için çok önemli. Eğitim kurumlarına hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Bizlerde vatandaşlarımıza hizmet ettiğimiz sürece varız. Eksikliklerimizi el ele vererek aşabilecek güçteyiz. Birlikte olduğumuz sürece değerliyiz. Değerli öğretmenlerimize ve ailelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tepecik Şehit Ali Üzel Ortaokulu heyeti ziyarette, Başkan Sadi Kurtulan ve Başkan Yardımcısı Enver Erdoğan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Deniz Dalgıç: Mudanya’yı Turizmle Kalkındıracağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, Mudanya’nın doğa…