Home GÜNCEL BURSA RİZELİLER KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDE OLAĞAN KURUL HEYECANI

BURSA RİZELİLER KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDE OLAĞAN KURUL HEYECANI

- Guncellenme Tarihi: 22 Kasım 2016 13:46
4 min read
BURSA RİZELİLER KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDE OLAĞAN KURUL HEYECANI için yorumlar kapalı
0

Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Hızır Ofluoğlu, yeniden dernek başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Gerçekleştirdikleri birbirinden renkli faaliyetlerle Bursa’da adından söz ettiren Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Bursa’da yaşayan Rizelilerin yoğun katılım gösterdiği olağan genel kurulda Hızır Ofluoğlu, tek liste ile girdiği seçimde başkanlık koltuğuna oturdu. Üç seneliğe derneğin yeniden başkanı olan Hızır Ofluoğlu, üyelerinin kendisine gösterdiği teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hemşehrilerine teşekkür etti.

“YENİ DÖNEMDE DE BURSA’DA SES GETİRECEK ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ”

Yeni dönemde de dernek olarak Bursa’da ses getirecek pek çok faaliyete imza atacaklarının altını çizen Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hızır Ofluoğlu, “Önceki dönemde göreve geldiğimizde az zamanda çok işe imza attık. İnşallah, yeni dönemde Rizelilere yakışır kentimize örnek olacak çalışmalarla önceki dönemi aratmayarak Bursa’da ses getiren dernek olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda Hamsi ve Horon Festivali, Rize Günleri gibi derneğimize mal olmuş etkinlerimizi yeni dönemde geleneksel hale getirerek, daha coşkulu ve yüksek katılımlı gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda sosyal sorumluluk ve yardımlaşma, bilinci ile hareket ederek, dayanışmanın en güzel örneğini Ulu Şehir Bursa’mızda sergilemeye devam edeceğiz” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Tüm bunların yanında özellikle Rize insanının sıcaklığını, ikinci memleketimiz olan Bursa’da yaşatmaya ve Bursalılara tanıtmak asla vazgeçmeyeceğiz.”

Olağan genel kurul seçimleri sonrası Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni yönetim kurulu ise; Hızır Ofluoğlu, Dr. Mete Ekşioğlu, Hüseyin Dilmaç, Zeki Aksu, Osman Avcı, Bülent Kandemir, Yaşar Biber, Maksut Feyiz, Erol Özdemir, Osman Sancaktutan, Muammer Özbey isimlerinden oluştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir’den Yoğun Mesai

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nilüfer Belediy…