Home GÜNCEL MİNİK TENİSÇİLER KORTA ÇIKTI

MİNİK TENİSÇİLER KORTA ÇIKTI

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2016 10:58
2 min read
MİNİK TENİSÇİLER KORTA ÇIKTI için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde geleneksel olarak düzenlediği 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası tenis turnuvası başladı.

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde düzenlenen 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası, 13 kulüpten 46’sı kız, 50’si de erkek olmak üzere toplam 96 sporcunun katılımıyla başladı. Her grupta 4 sporcunun yer aldığı grup eleme karşılaşmaları ile start alan turnuvada grubunda ilk iki sırayı alan sporcular bir üst tura çıkarak eleme karşılaşmaları oynamaya hak kazanacak. Tek maç ve üç set üzerinden yapılacak eleme karşılaşmaları sonunda son 16’ya kalan minik tenisçiler 26-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan yarı final ve final müsabakalarında mücadele edecek. Turnuvanın sonunda kızlarda ve erkeklerde ilk 4’e giren sporcular kupa ve madalyalarını 27 Kasım’da düzenlenecek olan törenle alacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu yıl 6’ncısını düzenledikleri turnuvaya ilginin her geçen yıl arttığını söyledi. Osmangazi Belediyesi olarak spora ve sporcuya yönelik yaptıkları yatırımların meyvelerini, son yıllarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde edilen başarılarla aldıklarını belirten Dündar, “Bursa’nın en modern kapalı spor kortlarının bulunduğu Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde geleceğin başarılı tenisçileri yetişecek. Ben, turnuvaya katılan tüm minik sporcu ve aileleri ile hocalarına başarılar diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gençlerin Yoluna Işık Tutacak Etkinlik Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi i…