Home GÜNCEL DEMİRTAŞ CAZİBE MERKEZİ OLUYOR

DEMİRTAŞ CAZİBE MERKEZİ OLUYOR

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2016 08:55
4 min read
DEMİRTAŞ CAZİBE MERKEZİ OLUYOR için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta başlatılan meydan ve kültür merkezi çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Yaklaşık 15 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Demirtaş meydanın incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,

Demirtaş, yapılan meydan, yeni hizmet binaları ve camisiyle yepyeni bir görünüme kavuşacak. Bursa’mızın Osmangazi’mizin yeni cazibe merkezi olacak” dedi.

Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez ile birlikte proje uygulama alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan başkan Mustafa Dündar, “Demirtaş, imar planlarının uygulanması ile birlikte Bursa’nın ve Osmangazi’nin en hızlı ve planlı büyüyen yerleşim yerlerinden biri oldu. Son 5-6 yıl içerisinde nüfusu 12 binlerden 70 binlere yükseldi. Bizler de Demirtaş’ın bu gelişimine paralel olarak bölgeye ciddi yatırımlar yaptık. Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Atıcılık ve Trap Tesisleri bunlardan bir kaçı. Şimdi de Demirtaş’a yakışan, Demirtaş’a yepyeni bir kimlik kazandıracak meydan ve kültür merkezi projemizi hayata geçirmek için büyük bir hızla çalışıyoruz. Tamamlandığında vatandaşlarımızın birlikte vakit geçirip, çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirilebilecekleri güzel bir meydan olacak ” dedi.

Meydan ve Kültür Merkezi projesi için eski hizmet binalarının olduğu bölgeyi yıkıp, arka kısmında kalan binaları da kamulaştırdıklarını ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Böylece, hizmet binalarını daha da geriye alarak meydanı daha da genişletmiş olduk. İnşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Zemindeki çalışmalar tamamlanarak çevre duvarlarının yapımına başlandı. Yakın zamanda da bakanımızın da katılımıyla burada bir tören gerçekleştireceğiz. Demirtaş, yapılan meydan, yeni hizmet binaları ve camisiyle yepyeni bir görünüme kavuşacak. Bursa’mızın Osmangazi’mizin yeni cazibe merkezi olacak” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…