Home EĞİTİM Çocuklar Dostluğu “İki Bavul Dolusu” Oyunuyla Öğrendiler

Çocuklar Dostluğu “İki Bavul Dolusu” Oyunuyla Öğrendiler

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2016 16:52
3 min read
Çocuklar Dostluğu “İki Bavul Dolusu” Oyunuyla Öğrendiler için yorumlar kapalı
0
İnegöl Belediyesi Kasım ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında bu hafta “İki Bavul Dolusu” Çocuk Tiyatrosu sahnelendi.

Özellikle çocuklara yönelik olarak gerçekleştirdikleri etkinliklerle eğlendirirken öğretmeyi hedefleyen İnegöl Belediyesi bu hafta sonu “İki Bavul Dolusu” Tiyatro oyununu İnegöllü tiyatro sever miniklerle buluşturdu.

Nedim Buğral’ın yazıp Necati Arpacı’nın yönettiği oyuna İnegöllülerin ilgisi yoğun oldu. İki yaramaz palyaçonun bavullarındaki hayallerle çıktıkları yolda birbirlerini tanıyıp, dostluğu ve güvenmeyi öğrendikleri tiyatro oyunu minik tiyatro severlerden tam not aldı.

Tiyatro etkinliği hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Alper Taban; “İnegöl Belediyesi olarak ilçemizdeki sosyal ve kültürel hayatı renklendirmek, çeşitlendirmek adına her ay dolu dolu bir etkinlik takvimi hazırlıyoruz. Düzenlediğimiz programlarda içeriğe önem veriyor, halkımıza özellikle de çocuklarımıza faydalı olacağını düşündüğümüz programları halkımızla buluşturuyoruz. Bugüne kadar çocuklarımız için yaptığımız tiyatro oyunlarında çocuklarımızın değerlerimizi, görgü kurallarını eğlenirken öğrenmelerini sağlamaya çalıştık. Bugün sahnelenen oyunda ise yalnızlaştıran bencil yaklaşımlar yerine paylaşımla gelişen dostlukların gücü anlatıldı. Dostluğun, paylaşmanın önemi oyunla öğretildi. Görüldüğü üzere çocuklarımızın ilgisi de yoğundu. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Gerçekleştirdiğimiz programlara gösterdikleri ilgiden dolayı halkımıza teşekkür ediyorum. Her geçen gün daha güzel ve faydalı programlarla kültür sanat etkinliklerimizin devam edeceğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum” dedi.5150_21479548392

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çevreyi Kirletenlere Zabıta Müdahalesi

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde Belediye Başkanı Şükrü Deviren’…