Home EKONOMİ ALPİŞ İNŞAAT’TAN SİLVA BALAT PROJESİ…

ALPİŞ İNŞAAT’TAN SİLVA BALAT PROJESİ…

- Guncellenme Tarihi: 18 Kasım 2016 11:03
2 min read
ALPİŞ İNŞAAT’TAN SİLVA BALAT PROJESİ… için yorumlar kapalı
0

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, projelerinin birisini bitirirken hemen yenilerine başlıyor. Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp yaptığı açıklamada, “Müjdeleyeceğimizi duyurduğumuz iki yeni projemizden birisine Balat bölgesinde başladık” dedi.3-sertac-karaalp

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group şimdi de yeni iki projesinden ilki olan ‘Silva Balat’ projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri’nin yanında başlattı.

4 adedi 4+1, 8 adedi 3+1 ve 60’ı da 2+1 daireden oluşacak toplam 72 dairelik yeni projeleri hakkında açıklamada bulunan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “2 bloktan oluşacak Silva Balat projemizde hedef kitle olarak yeni evliler ile çekirdek aileleri hedefledik. Önceki çalışmalarımızda olduğu gibi yine kaliteden ödün vermeden Alpiş’in adına yakışır biçimde ve titizlikle yapacağımız projemizde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, kapalı otopark gibi sosyal üniteler olacak. 10 milyon dolar tutarındaki bu projemizi 31 Aralık 2017 tarihinde bitirmeyi planlıyoruz.

Faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyleyen Karaalp, kısa süre içinde 90 milyon dolarlık diğer projelerine başlayacaklarını da duyurdu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…