Home GÜNCEL AK PARTİ’DEN MHP’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ’DEN MHP’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 15:40
2 min read
AK PARTİ’DEN MHP’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP Mudanya İlçe Başkanı Salih Türk ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal ve beraberindeki heyet,  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanlığı görevine atanan Salih Türk ve ilçe yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İlçe Başkanı Salih Türk ve yönetimine hayırlı olsun temennisini ileten Dr. Ahmet Murat Ünal, “Hep birlikte Mudanya’ya ve halkımıza hizmet yolunda birlikte olacağımızı düşünüyorum. Mudanya’nın menfaatleri için ne gerekiyorsa sorunların çözümü noktasında omuz omuza vererek bu sorunları aşacağımızı biliyoruz. Söz konusu Mudanya ve Mudanya halkı olunca, Türkiye, bayrak, vatan ve millet olunca inanıyorum ki bizler için gerisi teferruattır.’’ diye konuştu.

Hayırlı olsun ziyareti  nedeniyle Dr. Ahmet Murat Ünal ve heyetine teşekkür eden Salih Türk, Mudanya’nın ve Türkiye’nin yararına olan her konuda işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …