Home GÜNCEL İŞYERLERİNE YENİ ÇALIŞMA MODELLERİ GELİYOR…

İŞYERLERİNE YENİ ÇALIŞMA MODELLERİ GELİYOR…

- Guncellenme Tarihi: 15 Kasım 2016 16:25
2 min read
İŞYERLERİNE YENİ ÇALIŞMA MODELLERİ GELİYOR… için yorumlar kapalı
0

Son dönemde yürürlüğe giren kanunların insan kaynakları uygulamalarına etkisi Bursa’da ele alınacak.

Faveo Eğitim ve Danışmanlık, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi ve Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği (BEGD)işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminer kapsamında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem Özdemir, katılımcıları yeni kanunlar ve işleyişleri hakkında bilgilendirecek.

İnsan Kaynakları uygulamalarında Türkiye’nin öncü firmaları arasında yer alan Faveo Eğitim ve Danışmanlık öncülüğünde düzenlenecek olan organizasyon 18 Kasım 2016 Cuma günü saat 13.30’da Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) Mavi Salonda ücretsiz katılımla başlayacak.

Kişisel verilerin korunması, geçici iş sözleşmesi, yıllık ücretli izne ilişkin değişiklikler, uzaktan çalışma ve esnek çalışma gibi yeni kanunların insan kaynakları uygulamaları açısından masaya yatırılacağı organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan Faveo Eğitim ve Danışmanlık Genel Müdürü Barış Gül, “Hem işveren hem de çalışanlar açısından büyük önem arz eden yeni kanunları, insan kaynakları cephesinden değerlendireceğiz. İK uygulamalarını da direkt olarak etkileyecek olan bu kanunları alanında uzman isimlerle masaya yatıracağız. Bursa’daki sanayi ve ticaret kuruluşları açısından da oldukça önemli olan bu seminerde PERYÖN Güney Marmara Şubesi ve BEGD gibi öncü kuruluşlarla işbirliği yapacağız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…