Home GÜNCEL KÜKÜRTLÜ LİONS ATATÜRK’Ü ANDI…

KÜKÜRTLÜ LİONS ATATÜRK’Ü ANDI…

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2016 16:52
3 min read
KÜKÜRTLÜ LİONS ATATÜRK’Ü ANDI… için yorumlar kapalı
0

Kükürtlü Lions Kulübü, ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası’ nedeniyle bir program düzenledi.

Podyum Davet’te gerçekleşen anma programına çok sayıda lion ve lion dostları katıldı. Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri ve Kükürtlü Lions Kulübü üyelerinin çocukları tarafından Atatürk ve 10 Kasım konulu resimlerinin de sergilendiği gecede, Özel 3 Mart Azizoğlu İlköğretim Okulu Drama Öğretmeni İbrahim Zeki Karabulut gecenin anlamına uygun bir sunum gerçekleştirdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına dair hikayeleri, kendi tarzıyla anlatan Karabulut,  gecede duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Anma töreninde konuşan Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. Yılında saygıyla yad ettiklerini belirtti. Korgavuş, “Atatürk çok büyük bir liderdi. Günümüzde ülkemizde sahip olduğumuz bu tüm modern koşulların temelini Atatürk atmıştır. O yalnızca bizim ülkemizde değil çok sayıda dünya devletinde tarihe yön vermiştir. Bizlere düşen Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını yaşatmak ve onları gelecek nesillere aktarmaktır. Atamızın en büyük emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne lionlar olarak her yönü ile sahip çıkacağımıza söz vererek ulu önderimizi bu ölüm yıldönümünde tekrar sevgi rahmet ve saygı ile anıyoruz.”

Program sonunda gecenin konuğu Drama Öğretmeni İbrahim Zeki Karabulut’a Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş tarafından teşekkür belgesi verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…