Home GÜNCEL Gemlik’te alabora olan sandaldaki 3 kişiden 2’sinin cesedi teşhis edildi

Gemlik’te alabora olan sandaldaki 3 kişiden 2’sinin cesedi teşhis edildi

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2016 10:45
2 min read
Gemlik’te alabora olan sandaldaki 3 kişiden 2’sinin cesedi teşhis edildi için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın Gemlik İlçesi’ndeki Gemport Limanı yakınlarında  kıyıya vuran 3 erkek cesedinden 2’sinin balık avlamak için kiraladıkları sandal alabora olan 23 yaşındaki Yaşar Başkal ile arkadaşları 46 yaşındaki Süleyman Demir’e ait olduğu belirlendi.

alabora-olan-sandaldaki-3-kisiden-2sinin-cesedi-teshis-edildi-8539-dhaphoto4-58296f69db99bBulunan diğer cesedin kayıp 35 yaşındaki Abdullah Cenkçi’ye ait olmadığı anlaşılınca, yeniden arama çalışmalarına başlandı.

Gemlik Gemport Limanı yakınlarında çalışan işçiler, dün sabah kıyı yakınlarında denizde bir erkek cesedi görünce durumu Sahil Güvenlik ve polis ekiplerine bildirdi. Dalgıçlar bu ceset çıkarıldıktan sonra bölgede 2 erkek cesedi daha ve parçalanmış sandal bulundu.

Cumhuriyet savcısının incelemesi ardından cesetler Gemlik Devlet Hastanesi morguna konulurken Emniyet Müdürlüğü ekipleri araştırma başlattı. 

Soruşturma sonucu cesetlerin, önceki akşam Gemlik İskelesi’nden avlanmak için sandal kiralayan Yaşar Başkal ile arkadaşları Süleyman Demir ve Abdullah Cenkçi’ye ait olabileceği belirtildi. Hastaneye çağrılan aileler, Yaşar Başkal ile Süleyman Demir’i teşhis ederken, diğer cesetin Abdullah Cenkçi’ye ait olmadığ anlaşıldı.

Bu gelişme üzerine Sahil Güvenlik ve polis ekipleri diğer cesetlerin bulunduğu Gemport Limanı yakınlarında Abdullah Cenkçi’nin cesedini aramaya başlarken, bulunan 3’üncü cesedin de kime ait olduğu araştırılıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …