Home GÜNCEL EĞİTİM-BİR-SEN BURSA 1 NOLU ŞUBESİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANDI

EĞİTİM-BİR-SEN BURSA 1 NOLU ŞUBESİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANDI

- Guncellenme Tarihi: 11 Kasım 2016 11:56
2 min read
EĞİTİM-BİR-SEN BURSA 1 NOLU ŞUBESİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANDI için yorumlar kapalı
0

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78. yıl dönümünde sendika binasında yaptığı basın açıklaması ile yâd etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 78. yıl dönümünde yaptığı basın açıklaması ile yâd eden Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in ebediyete irtihalinin 78. yılında başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Silah arkadaşlarıyla emperyalist güçler karşısında aldığı zaferler ve bıraktığı eserleri ile Gazi Mustafa Kemal’in bu ülkenin ve milletin ortak değerlerinden biri olduğunu hatırlatan Numan Şeker,  “Milletin bu ortak değerine sahip çıkmanın ancak onun hatırasına sahip çıkmakla olacaktır. Bazı kesimlerin Atatürk’e sahip çıkmak adına bugüne kadar yaptıkları gibi kendi siyasetlerine ve sıra dışı ideolojilerine alet ederek değil. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasına sahip çıkmak tıpkı, 15 Temmuz’da olduğu gibi bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkmaktır” diyerek, sözlerini şu cümlelerle noktaladı: “Bunun için güçlü bir Cumhuriyete ve ülkemizin bin yıllık medeniyet birikimine ihtiyaç vardır. Sendika olarak buna katkı koymak adına da var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…