Home GÜNCEL MUDANYA’DA ÖLÜYE BİLE SAYGI YOK

MUDANYA’DA ÖLÜYE BİLE SAYGI YOK

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 14:25
3 min read
MUDANYA’DA ÖLÜYE BİLE SAYGI YOK için yorumlar kapalı
0

Hayri Türkyılmaz’ın Belediye Başkanlığındaki Mudanya’da yaşamak ayrı bir meziyet gerektiriyor. Öyle ki belediyede öyle hatalar yapılıyor ki ilçede yaşayanların ölüsü de dirisi de çile çekiyor.

Hemen hemen her gün belediyelerin bütün birimlerinde yapılan hatalar ve yanlış yönetim günlük hayatın içinden sayılır oldu. Bunlardan biriside geçtiğimiz günlerde Mudanya Belediyesinin Güzelyalı mahalle mezarlığında yaşandı. Farklı tarihlerde farklı parselden mezar yeri alan iki aile, Başkan Hayri Türkyılmaz’ın liyakatsiz ekibi ile büyük bir skandalla karşı karşıya geldi.

Geçtiğimiz günlerde bir vatandaş Güzelyalı Mezarlığı’ndan 4 kişilik bir mezar alır. Bir başka tarihte de diğer vatandaş iki kişilik mezar yeri satın alır ve belgesini cebine koyar. Adası, paftası ve hatta parseli belli olan bu iki ayrı mezarı bir de yol kesmektedir. Gel zaman git zaman iki kişilik mezar sahibi hakkın rahmetine kavuşur ve ailesi hazır mezara rahmetliyi gömmek ister.

Ancak Mudanya Belediyesi’ne bağlı Güzelyalı Mezarlığı’ndaki iş bilmez personeli, aile mezarlarını karıştırır ve büyük bir skandala imza atar. Defin işlemleri  4 kişilik aile mezarlığına yapılır.  Bunu fark eden aile mezarlığının sahibi olaya müdahale eder. Elindeki mezarlık belgelerini gösteren mezar sahibine defin işlemlerinin tamamlandığını, cenazenin bir başka mezara defin işlemi yapılabilmesi için savcılık belgesi gerektiği bildirilir. Şimdi,  elinde mezar tapusu kapı kapı dolaşıp hakkını arayan vatandaş kara kara düşünmekte.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

DOSAB ve DOSABSİAD Geleneksel İftar Programında Bir Araya Geldi

DOSAB ve DOSABSİAD tarafından bu yıl da gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeği programın…