Home GÜNCEL BAŞKAN AYGÜLER’DEN VEKİL ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

BAŞKAN AYGÜLER’DEN VEKİL ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

- Guncellenme Tarihi: 2 Kasım 2016 15:37
3 min read
BAŞKAN AYGÜLER’DEN VEKİL ŞAHİN’E TEŞEKKÜR için yorumlar kapalı
0

Bursa İhtisas + Karma Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Bursa İhtisas + Karma Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler, beraberinde TC. Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü Mali İşler Başkanı Mahmut Tufan ile birlikte AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i İnegöl’de ziyaret etti. Göreve geldiklerinden bu yana bölgelerinin borç yükünün hafifletilmesi adına çalışmalara giriştiklerini söyleyen Başkan Aygüler, bu çalışmalardan önemli sonuçlar elde ettiklerini belirterek, “03.08.2016 Tarihli ve 6736 nolu Kanunun 11. Maddesine göre borçların yapılandırılması hakkından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın bütçesinden kredi kullanan organize sanayi bölgelerimiz ve küçük sanayi sitesi yapı kooperatifleri de faydalanabilecek. Dolayısıyla çabalarımız sayesinde yalnızca bölgemiz değil, bir çok kurum bu yapılandırmadan faydalanabilecek ve İnşallah ülkemize daha fazla katkı koyabilmek adına önümüz açılacaktır. Bu kanun hakkında ilk müjdeyi bizlere Sn. Vekilimiz Hüseyin Şahin vermişti. Bu yolda her zaman yanımızda olan Milletvekilimiz Sn. Hüseyin Şahin’e ve bölge milletvekillerimize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise Bursa’ya ve ülkemize değer katmaya çalışan herkesin yanında olduklarını belirterek, Bursa İhtisas + Karma Deri OSB’nin çalışmalarının ve sorunlarının takipçisi olacağını söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…