Home GÜNCEL KARACABEY BELEDİYESİ İLE TİGEM’DEN ÇOCUKLAR İÇİN ORTAK PROJE

KARACABEY BELEDİYESİ İLE TİGEM’DEN ÇOCUKLAR İÇİN ORTAK PROJE

- Guncellenme Tarihi: 1 Kasım 2016 11:03
5 min read
KARACABEY BELEDİYESİ İLE TİGEM’DEN ÇOCUKLAR İÇİN ORTAK PROJE için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi ile özel ve resmi kurumlarla geliştirilen ortak projeler çerçevesinde, Karacabey Harası olarak bilinen TİGEM Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü ile imzalanan protokolle, hara arazilerinde çocuklar için spor alanları ve sosyal tesisler inşa edilecek.

Karacabey Harası’nın enfes doğal güzellikleri içinde gerçekleştirilecek tesislerde, çocuklar için sosyal aktivitelerin yer alacağı tesisler ve tüm spor dallarına yönelik sahaların yanı sıra; ücretsiz at binme kurslarının da verileceği tesislerin, tüm Güney Marmara’ya hizmet verecek kapasitede olacağı kaydedildi.

YENİ İŞ BİRLİĞİ DÖNEMİNDEN KARACABEYLİLER MEMNUN

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü görevine yeni başlayan Ahmet Karakeçe ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan arasında geçtiğimiz hafta protokol çerçevesinde, hayata geçirilecek proje için imza atıldı. İlçenin sosyal anlamda olduğu kadar, diğer tüm yönleri ile ilerlemesine önemli katkılar sağlayacağının altını çizen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Harası ile başlatılan yeni dönemin, tüm ilçe halkında büyük bir memnuniyet yarattığına vurgu yaptı.

 karacabey-belediyesi-ile-tigemden-cocuklar-icin-ortak-projeALİ ÖZKAN: “KARACABEY HARASI ÜLKEMİZİN GÖZ BEBEĞİ”

Karacabey Harası’nın, ülkenin göz bebeği bir kurumu olduğuna ve yüzyıllardır ülke tarım ve hayvancılığına liderlik ettiğine işaret eden Özkan, bölgede sosyal, kültürel ve sportif anlamda da oldukça önemli potansiyel kaynakların bulunduğunu belirterek, bu projelerin ülke geneline de hizmet sunabilecek kapasitede bulunduğuna dikkat çekti. Belediye Başkanı Ali Özkan, bu hizmetlerin yaratılmasında gösterdiği yakın ilgi için de Karacabey Tarım İşletmesi Müdürü Ahmet Karakeçe’ye teşekkürlerini sundu.

 

AHMET KARAKEÇE: “ÇOCUKLARIMIZIN TÜM YÖNLERİ DONANIMLI OLMALI’’

Karacabey Tarım İşletmesi Müdürü Ahmet Karakeçe’de yaptığı açıklamada; “Karacabey Tarım İşletmemiz, 1300’lü yıllarda Çiftlikat-ı Hümayun adı ile kurularak, tüm Osmanlı İmparatorluğu’na başta at yetiştiriciliği olmak üzere; tarım ve hayvancılık konusunda öncülük etmiş bir kuruluştur. İşletmelerimiz 1926 yılında, Ziraat vekâletine devredilerek, Karacabey Harası olarak faaliyetlerde bulunmuş ve 1984 yılından itibaren ise TİGEM bünyesinde ülkemize öncülük etmeyi gururla sürdürmektedir. Karacabey Belediyesi ile gerçekleştirilecek ortak projeler çerçevesinde, Karacabey Harası’nın geleceğimizin teminatı çocuklarımızın tüm yönleri donanımlı nesiller olması adına önemli bir sosyal aktivite alanı olmasından büyük memnuniyet duyuyor ve bu işbirliğinin daha da geliştirilmesine büyük önem veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…