Home GÜNCEL ZAFER PLAZA AVM 29 EKİM SERGİLERİNE ve GÖSTERİLERE EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

ZAFER PLAZA AVM 29 EKİM SERGİLERİNE ve GÖSTERİLERE EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

- Guncellenme Tarihi: 31 Ekim 2016 14:57
2 min read
ZAFER PLAZA AVM 29 EKİM SERGİLERİNE ve GÖSTERİLERE EV SAHİPLİĞİ YAPTI. için yorumlar kapalı
0

29 Ekim Sergileri ve Okul Gösterileri Zafer Plaza’daydı…

 Zafer Plaza AVM’de“29 Ekim Etkinlikleri” kapsamında Özel Altınşehir İlkokulu öğrencilerinin“Yaşasın Cumhuriyet” konulu çalışmalarından oluşan serginin açılışı öğrenciler ve öğretmenleri eşliğinde gerçekleşti. Açılışta öğrencilerin seslendirdiği “Atatürk Çiçekleri” şarkısı AVM ziyaretçilerinden tam not aldı.

Özel Doğa Okulları Hamitler ve Özlüce Kampüsü öğrencilerinin “29 Ekim Ekim Cumhuriyet Bayramı” etkinlikleri kapsamında yapmış oldukları “Kırmızı-Beyaz” konulu resim sergisi AVM ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Çocuk Gelişiminde Bursa’da önemli bir yere sahip olan Özel Balkabağım Anaokulu öğrencileri hazırladıkları “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” gösterilerini Zafer Plaza AVM’de sergiledi. Öğrenci velilerinin yanı sıra AVM ziyaretçilerinin de büyük bir merakla izlediği gösterilerde Balkabağım Anaokulu öğrencileri 10. Yıl marşını coşkuyla seslendirerek izleyicilerden büyük alkış aldılar.

29 Ekim coşkusunu Zafer Plaza AVM’de resimleyen öğrenciler, bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ nı kutlamanın heyecanıyla keyifli çalışmalarını ziyaretçilerin beğenisine sundular.

7-ozel-balkabagim-anaokulu-gosterileri-genel-goruntu

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düze…