Home GÜNCEL LIONLAR ZİHİNSEL ENGELLİLER DERNEĞİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

LIONLAR ZİHİNSEL ENGELLİLER DERNEĞİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2016 11:48
2 min read
LIONLAR ZİHİNSEL ENGELLİLER DERNEĞİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU için yorumlar kapalı
0

inegol-lions-kulubu-ized-uyeleriyle-bulustu-3118 K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı İnegöl Lions Kulübü, İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) üyeleri ve engelli aileleriyle Hünkar Lezzet Obası’nda kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya, 118K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Dr. Ender Tukay, 118K Yönetim Çevresi Sekreteri Fehime Tunca, 4. Bölge Başkanı Gül Liman, Lions Eğitim Akademisi Başkanı Ayten Öztürk, İnegöl Lions Kulübü Başkanı Dinçer Kılıç, İnegöl Lions Kulübü üyeleri ve İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği üyeleri aileleriyle birlikte katıldı. Kahvaltı sonrası zihinsel engelli gençler ve Lionlar birlikte eğlenceli aktivitelere imza attı. Engelli aileleri de günlük hayatta yaşadıkları zorlukları Lionlar’la paylaştı.

 TUKAY: AMACIMIZ TOPLUMSAL DUYARLILIKLARI ARTIRMAK

Engelli gençlerin yaşamlarındaki engelleri ortadan kaldırmak için birlikte çalışmaları gerektiğini vurgulayan Dr. Tukay, “İZED üyelerine bugünü bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyoruz. Engellilerle ilgili sosyal aktiviteler, Lionların her zaman üst gündemlerinde. Amacımız toplumsal duyarlılıkları artırmak. Benzer aktivitelerimiz yıl boyunca devam edecek” dedi.

Kahvaltının sonunda Lions 118K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Dr. Ender Tukay, İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhiddin Yılmaz’a dönem flamasını takdim etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…