Home GÜNCEL BTB’DEN PARİS ÇIKARMASI…

BTB’DEN PARİS ÇIKARMASI…

- Guncellenme Tarihi: 26 Ekim 2016 10:52
2 min read
BTB’DEN PARİS ÇIKARMASI… için yorumlar kapalı
0

img_7547Bursa Ticaret Borsası heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Meclis Başkanı Mehmet Aydın önderliğinde Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen SIAL 2016 Uluslararası Gıda Fuarı’na iş gezisi düzenlendi.

Bursa ekonomisinin dinamik sektörlerinden olan Gıda Sektörü temsilcileri, gerçekleştirilen iş gezisi kapsamında sektördeki uluslararası gelişmeleri, son trendleri ve inovatif ürünleri yerinde inceleme fırsatı bulurken, yeni iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladı.

Dünyanın en büyük Gıda Fuarlarından birisi olan ve iki yılda bir Paris’te gerçekleştirilen fuara Bursa’dan 24 firma temsilcisi katıldı. Fuara 105 ülkeden 7 bin stant katılımcısıyla, 194 ülkeden 155 bin sektör temsilcisi katıldı.

Fuara ilişkin görüşlerini açıklayan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Dünyanın sayılı gıda fuarlarından olan SIAL 2016’da üyelerimizle birlikte katılmış olmanın mutluluğunu yaşadık. Fuarda stant açmış üyelerimizi de ziyaret ederek kendilerine başarılar diledik. Borsamız yine benzer organizasyonlarla farklı ülke ve coğrafyalardaki fuarlara iş gezileri düzenleyerek üyelerimize sektörlerine ilişkin gelişmeleri yakından takip etme imkanı sağlamaya devam edecektir” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …