Home GÜNCEL Propaganda

Propaganda

- Guncellenme Tarihi: 21 Ekim 2016 13:47
5 min read
Propaganda için yorumlar kapalı
0

Seçimler yaklaştıkça beni bir telaş alır. Belki derim bu sefer beni adam yerine koyarlarda; “Şurada vekillik yap, buraya başkan ol, hadi en kötü belediye meclis üyesi yapalım” derler diye beklemeden duramıyorum.

Ben açık sözlüyüm arkadaş, galiba biraz da dürüstüm. Ne yani vaatlerimi mi beğenmiyorsunuz?

Mesela ben belediye başkanı olsam (-ki çok güzel başkan olurum)bütün arkadaşlarımı belediye de işe sokarım. Herhangi bir iş yapmaları önemli değil, isterlerse akşama kadar otursunlar, yeter ki bana belediyede olup bitenleri anlatsınlar.

Ayıptır söylemesi egosu çok yüksek bir adamım. Öyle sokakta falan gezerken millet benim peşime takılacak, istediğime selam verip, istemediğime vermeyeceğim. Yok öyle, ”halkın başkanı” ayakları.

Mesela bütün müteahhitler benim kankam olmalı. Ben onlara imar vermeli onlarda bana artık gönüllerinden ne koparsa…

Sonra bütün cafe ve restaurantları devletin bana verdiği zabıta gücüyle haraca bağlamalıyım, sonuçta belediyeye gelir sağlamam da gerek.

Hizmet adı altında üç-beş kıytırık sanatçı da getirdim mi, ohhh değmeyin benim keyfime.

Belediyeyi futboldan uzaklaştırmak gerek. Adamlar para kazanacak diye ben neden belediyenin kasasını boşaltayım arkadaş. Futbol yaş iş biz en iyisi voleybol, hentbol, basketbol gibi yerel halkın daha az izlediği sporlara yönelmeliyiz. Hem futbol sahası da çok alan kaplıyor canım. Orayı yıkıp bir AVM yaptırsak fena mı olur? Hem ekonomiye de can vermek lazım.

Bu encümenler yok mu, bu encümenler… Her partiden adamı doldurmuşlar oraya benim icraatlarımı gerçekleştirmeme engel oluyorlar. Hayır, yani ne gerek var. Sonra başkan buraya hizmet getirmedi oluyor. “Ben getirdim de encümen engelledi” de diyemiyorum. En iyisi bu encümenleri kendi safıma çekerek onlara avanta dağıtmak lazım. Kazancım azalacak ama olsun. En azından “hizmet yaptı” derler.

Bir de şu büyükşehir belediyesi olmasa, ben burayı uçururum aslında ama. Neyse en azından bana buraya hizmet vermiyorsun dediklerinde oraya büyükşehir bakıyor derim. En azından bahane yapar, kendimi haklarım.

Sağ partiden olursam bol bol cami, sol partiden olursam bol bol heykel yaptıracağım. Bu benim değişmez kuralım olacak.

Bu arada her belediye başkanının vaadi gibi benimde vaadim. Olmazsa olmaz, belediye başkanı odasının kapısını kaldıracağım. Ama beni o odada bulur musunuz, onu bilemem…

Sevgili parti ilçe başkanları, hadi ne duruyorsunuz beni başkanlık için önerin…

Load More Related Articles
  • Dayı’m…

    Bu devirde arkasında dayısı olan işini yürütüyor. Aslında bu sadece bu devre özel bir şey …
  • Akın Poroy’un Derdi Ne?

    Akın Poroy’un Derdi Ne? Mudanya’da Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın isteği ile seçimde…
  • Kılavuz Karga’lar…

    -Belediyede acil halledilmesi gereken bir işim var, iki dakika Manav Hüseyin’e uğrayayım M…
Load More By Onuralp Özalp
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dayı’m…

Bu devirde arkasında dayısı olan işini yürütüyor. Aslında bu sadece bu devre özel bir şey …