Home GÜNCEL İznik caddelerinde Büyükşehir farkı…

İznik caddelerinde Büyükşehir farkı…

- Guncellenme Tarihi: 17 Ekim 2016 13:38
4 min read
İznik caddelerinde Büyükşehir farkı… için yorumlar kapalı
0

KENT MERKEZİNİN YANI SIRA MERKEZE YENİ BAĞLANAN İLÇELERDE DE ALTYAPI VE ULAŞIM YATIRIMLARINA AĞIRLIK VEREN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 2,5 MİLYON TL’YE MAL OLAN İZNİK ATATÜRK CADDESİ ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI.

Kent merkezinin yanı sıra merkeze yeni bağlanan ilçelerde de altyapı ve ulaşım yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, 2,5 milyon TL’ye mal olan İznik Atatürk Caddesi alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik’te İstanbul Kapıdan Yenişehir Kapıya kadar uzanan 1,5 kilometrelik Atatürk Caddesi’nin tretuvar düzenlemelerinden asfalt kaplamasına kadar tümüyle yenilendiğini söyledi.

Bütünşehir uygulamasıyla birlikte merkeze sonradan bağlanan 10 yeni ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan spora kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, emeklerinin meyvesini toplamaya başladı. Bu çalışmalar kapsamında İznik ilçesinin tüm cadde ve sokaklarında altyapı çalışmaları tamamlandı. Altyapısı tamamlanan bölgelerdeki yol asfaltlama, tretuvar düzenleme ve aydınlatma çalışmalarında da sona gelindi. Bu çalışmalar kapsamında İznik’i boydan boya geçen İstanbul kapıdan Yenişehir kapıya kadar uzanan 1,5 kilometre uzunluğundaki Atatürk Caddesi de alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçeye değer kattı.

Hedef; yüksek yaşam kalitesi
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kent merkezinde olduğu gibi tüm ilçelerde yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkaracak yatırımları hız kesmeden sürdürdükleri belirtti. İznik ilçesi genelinde devam eden altyapı çalışmalarının tamamlandığını hatırlatan Başkan Altepe, zaman kaybetmeden altyapısı biten bölgelerdeki üst yapı çalışmalarına başladıklarını kaydetti. İznik’i boydan boya geçen Atatürk Caddesi’nde çalışmaların tamamlandığını dile getiren Başkan Altepe, “Çalışmalar kapsamında biraz sıkıntılar yaşandı ancak çekilen sıkıntıya değdi. Altyapısı tamamen yenilenen cadde, asfalt kaplaması ve tretuvar düzenlemeleriyle ilçeye değer kattı” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…