Home GÜNCEL TÜMSİAD BURSA ŞUBESİ’NDEN BURTARIM’A ÇIKARMA…

TÜMSİAD BURSA ŞUBESİ’NDEN BURTARIM’A ÇIKARMA…

- Guncellenme Tarihi: 15 Ekim 2016 11:56
3 min read
TÜMSİAD BURSA ŞUBESİ’NDEN BURTARIM’A ÇIKARMA… için yorumlar kapalı
0

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  bu yıl 14.’sü düzenlenen BURTARIM 2016 Fuarı’nı ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte stantları gezen Başkan Arslan, katılımcılara hayırlı olsun dileklerini iletti. Bursa’nın fuarcılık konusunda her geçen yıl uzmanlaştığını dile getiren Arslan, “Bursa, tüm dinamikleriyle birlikte hareket etmeyi başardığında ortaya güzel sonuçlar çıkıyor. TÜMSİAD ailesi olarak şehrimize değer katan etkinliklere destek veriyoruz. Bursa, sanayi ve turizmin yanında aynı zamanda bir tarım şehri. Bursa’ya has birçok ürün dünya mutfaklarında boy gösteriyor. Tarım, tarım makineleri, tarımsal ürünlere dayalı sanayi ürünleri üretiminde de ülkemizin başarılı şehirleri arasında yer alıyoruz. Çünkü üretmekten daha önemli olan şey pazarlamaktır. BURTARIM 2016’da katılımcılarına bu şansı veriyor. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

BURSA’YA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

TÜMSİAD Bursa Şubesi yönetimi, BURTARIM 2016’ya katılan TÜMSİAD firması üyeleriyle de yakından ilgilendi. TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin nitelikli üye sayısıyla kentin en hareketli STK’ları arasında yer aldığını vurgulayan Arslan, şöyle devam etti: “Pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren iş adamlarımız mevcut. Bursa ve Türkiye’de düzenlenen hemen hemen her fuarda üyelerimizi görmek bizi gururlandırıyor. Bursa’ya desteğimiz artarak devam edecek. TÜMSİAD ailesi olarak Türkiye’nin 2023 hedeflerine katkı koymaya sürdüreceğiz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …