Home GÜNCEL Yenişehir emniyeti göz açtırmıyor…

Yenişehir emniyeti göz açtırmıyor…

- Guncellenme Tarihi: 13 Ekim 2016 12:32
2 min read
Yenişehir emniyeti göz açtırmıyor… için yorumlar kapalı
0

Motosiklet denetimlerini her geçen gün artıran Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, özellikle çevreyi rahatsız eden sürücülere göz açtırmıyor.

Son yıllarda artan motosiklet sayısı sebebiyle denetimlerini sürekli artıran Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, eksikleri olan tüm motosikletlere cezai işlem uyguluyor. Değişik kontrol noktalarında uygulama yapan Yenişehir Emniyetine bağlı trafik ekipleri, özellikle modifiye motosikletlere göz açtırmıyor. Yapılan kontrollerin ardından plakasız, tescilsiz ve modifiye motosikletler ile ehliyetsiz motosiklet kullananların motosikletlerine el koyan Yenişehir Emniyetine bağlı trafik ekipleri, cezai işlemlerin ardından motosikletleri otoparklara çektiriyor.
Eksikleri tamamlanan motosikletler, daha sonra sahiplerine iade ediliyor. Vatandaşlar, “Son zamanlarda özellikle modifiye edilmiş motosikletlerden çok rahatsız oluyoruz. Egzoz ve korna sesinden geceleri ya uyuyamıyoruz ya da uykularımız bölünüyor. Yenişehir Emniyetinin motosiklet denetimlerini artırması, bu sıkıntıları bir nebze olsun azalttı. Yenişehir Emniyetinden bu denetimleri sürdürmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…