Home GÜNCEL HAYAT HASTANESİ VE TAVŞANLI BELEDİYESİ ARASINDA SAĞLIK PROTOKOLÜ…

HAYAT HASTANESİ VE TAVŞANLI BELEDİYESİ ARASINDA SAĞLIK PROTOKOLÜ…

- Guncellenme Tarihi: 12 Ekim 2016 14:43
2 min read
HAYAT HASTANESİ VE TAVŞANLI BELEDİYESİ ARASINDA SAĞLIK PROTOKOLÜ… için yorumlar kapalı
0

Özel Hayat Hastanesi’yle Kütahya’ya bağlı Tavşanlı Belediyesi arasında sağlık protokolü imzalandı. İmzalanan protokole göre Tavşanlı Belediyesi personeli Hayat Hastanesi’nden ekonomik avantajlarla sağlık hizmeti alacak.

Özel Hayat Hastanesi kurumlar ile işbirliklerini geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkul, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret ederek, Tavşanlı Belediyesi personelinin ve birinci derece yakınlarının, sağlık hizmeti ihtiyaçlarında Hayat Hastanesi’nden indirimli faydalanabilmesi için sağlık hizmeti protokolü imzaladı.

Tavşanlı Belediyesi ve Bursa Hayat Hastanesi ile imzalanan sağlık hizmeti sözleşmesi ile belediye personeli ve 1. derece yakınları muayene, tahlil ve tetkiklerde yüzde 15 oranında indirimden yararlanabilecek. Tavşanlı Belediyesi personeline daha fazla katkı sağlamayı arzuladıklarını ifade eden Dr. Ahmet Özkul, “Tavşanlı Belediyesi ile bu ilk çalışmamız, inşallah gelecekte daha güzel işler yaparız. Bu sözleşme belediyemiz adına, hastanemiz ve belediye personeli adına hayırlı olsun. Her zaman Tavşanlı halkının yanındayız” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gençlerin Yoluna Işık Tutacak Etkinlik Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi i…