Home Duyuru Karacabey Belediyesi’nden Spora Anlamlı Destek…

Karacabey Belediyesi’nden Spora Anlamlı Destek…

- Guncellenme Tarihi: 8 Ekim 2016 10:09
3 min read
Karacabey Belediyesi’nden Spora Anlamlı Destek… için yorumlar kapalı
0

karacaSon dönemde gösterdiği sportif atılımlarla gündeme adını yazdıran Karacabey Belediyesi, 9 Ekim Pazar günü yapılacak olan ve “Sağlıklı Yaşam İçin Koş” mottosuyla bilinen ‘Eker I Run Yol Koşusu’na destek olacaklarını duyurdu.

‘Sportif Kent Karacabey’ hedefi doğrultusunda, ilçedeki sporun yaygınlaştırılmasına yönelik yatırımlarını artıran Karacabey Belediyesi’nin, spora ve sporcuya olan desteği tüm hızıyla sürüyor.

Karacabey Belediyesi, 9 Ekim Pazar günü yapılacak olan ve Eker’in insanları harekete geçirmek, sağlıklı bir yaşama adım atmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği, “Sağlıklı Yaşam İçin Koş” mottosuyla bilinen ‘Eker I Run Yol Koşusu’na destek olacaklarını duyurdu.

“Eker I Run Yol Koşusu” için tertip komitesinin düzenlediği tanıtım toplantısına; Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karacabey Belediyesi, HETADER, Eker Süt Ürünleri, Bursa Gençlik Spor Müdürlüğü, Türkiye Atletizm Federasyonu, Eker Meydan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi şirketleri; BURULAŞ, Kültür A.Ş. ile Bursa Bilim Teknoloji Merkezi yetkilileri katıldı.

Karacabey Belediyesi’nin Desteği Gurur Verdi

Bursa’daki 17 ilçe belediyesinden sadece Karacabey Belediyesi’nin destek verenler arasında yer alması, Karacabeylilerin spora verdikleri önemin ve desteğin bir başka göstergesi olarak nitelendirildi.

9 Ekim Pazar günü yapılacağı açıklanan ve yediden yetmişe, çeşitli yaş gruplarında yaklaşık 2 bin kişilik bir katılım beklenen anlamlı etkinliğe ilişkin düzenlenen basın toplantısına, Karacabey Belediyesi’ni temsilen katılan Başkan Yardımcısı Mehmet Vural da yaptığı açıklamada, tüm sosyal ve kültürel aktiviteler ile sportif faaliyetler konusunda sadece ilçe geneline değil, Bursa merkeziyle birlikte ülke genelinde de ses getirecek çalışmaları sergilemekten, Karacabeyliler adına son derece gurur duyduklarını kaydetti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ kapsamında, 7 ayda 90 ton atık cam …