Home GÜNCEL Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu Bursa’da çeşitli kuruluşların temsilcileriyle buluştu..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu Bursa’da çeşitli kuruluşların temsilcileriyle buluştu..

- Guncellenme Tarihi: 8 Ekim 2016 11:28
3 min read
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu Bursa’da çeşitli kuruluşların temsilcileriyle buluştu.. için yorumlar kapalı
0

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Bu sabah Ankara’da terör eylemi hazırlığı içinde olan 2 teröristin yakalanma anında kendilerini patlatarak, imha etmeleri sonucu ülkemiz, milletimiz, bir felaketten kurtulmuş oldu.” dedi.

Müezzinoğlu, Dobruca Sosyal Tesisleri’nde, Bursa milletvekilleri, muhalefet ve anamuhalefet partilerinin il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının, çeşitli kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.

Burada bir konuşma yapan Müezzinoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak Tekirdağ ve Sakarya’da da bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu tür bir ortak toplantıda, ilin ortak sorunlarını, çalışma hayatının sorunlarını değerlendirerek, yapılabilecekleri yapmak, yapılması gerekenleri gerekli ortamlara taşıyarak, bir ilin dinamiklerine katkı sağlamak amacıyla 3. toplantıyı Bursa’da gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

Önerileri, talepleri ve değerlendirmeleri dinleyeceklerini dile getiren Müezzinoğlu, “Bursa adına yapılabilecekleri bir ortak akla dönüştürmeye gayret edeceğiz. Hep birlikte daha iyiyi, güzeli, daha hızlı yapabilmenin gayreti içinde olacağız.” ifadelerini kullandı.

Müezzinoğlu, Ankara’da bombalı araçla eylem hazırlığındaki 2 teröristin polisin düzenlediği operasyonda ölü ele geçirilmesine ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Bu sabah Ankara’da terör eylemi hazırlığı içinde olan 2 teröristin yakalanma anında kendilerini patlatarak, imha etmeleri sonucu ülkemiz, milletimiz, bir felaketten kurtulmuş oldu. Milletimize geçmiş olsun. Bu tür terör eylemlerine emniyet teşkilatımızın gösterdiği yakın takip, duyarlılık ki son dönemde yoğun bir şekilde eylem hazırlığı safhasında önleniyor olması, gerçekten emniyet teşkilatımız açısından teşekküre şayan. Teşkilatımıza teşekkür ediyorum.”

AA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir’den Yoğun Mesai

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nilüfer Belediy…