Home GÜNCEL Yaşlı Adama Tırla Vurup, Kaçtı…

Yaşlı Adama Tırla Vurup, Kaçtı…

- Guncellenme Tarihi: 7 Ekim 2016 09:54
3 min read
Yaşlı Adama Tırla Vurup, Kaçtı… için yorumlar kapalı
0

20 Eylül 2016 günü saat 22.30 sıralarında “156 Jandarma İmdat Hattı”na gelen bir ihbarda İznik-Orhangazi Karayolu, Çakırlı Mahallesi yol kavşağında yerde bir şahsın hareketsiz olarak yattığı bilgisi alınmıştır.328-2

Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda; yerde hareketsiz yatan şahsın S.D. (78) isimli şahıs olduğu ve araç çarpması sonucu öldüğü tespit edilmiş, şahsın ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan araç sürücüsünün yakalanması maksadıyla Bursa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü bünyesinde özel bir ekip teşkil edilmiştir.

Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda; olay yeri ve civarında bulunan çarpan araca ait cam ve far kırıklarından aracın modeli belirlenerek, İznik-Orhangazi yol güzergahında bulunan tüm güvenlik kameraları incelenmiş, şüpheli aracın merkezi İzmir’de bulunan uluslararası bir firmaya ait 1 plakalı 2012 model Renault Marka TIR olduğu anlaşılmıştır.

Firmaya ait aracın hasarlı bölümlerindeki eksik parçalarla olay mahallinde bulunan parçaların birbirini tamamladıkları, araç üzerinde takılı bulunan araç takip sistemi kayıtlarının incelenmesinde şüpheli aracın kaza anında hızını yarı oranında azalttığı, firma yetkilileri ile yapılan görüşmede ise şüpheli aracı işten ayrılan R.D. (66) isimli şahsın kullandığı tespit edilmiştir.

Adli ve mülki makamlardan gerekli izinlerin alınmasını müteakip, kaza sonrası işten ayrılan R.D. isimli şahıs Bursa İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel ekip tarafından Düzce’de yakalanarak adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …