Home GÜNCEL Şehir Eşkıyaları! Adam Dövüp, Polise Ateş Açtılar…

Şehir Eşkıyaları! Adam Dövüp, Polise Ateş Açtılar…

- Guncellenme Tarihi: 7 Ekim 2016 10:41
3 min read
Şehir Eşkıyaları! Adam Dövüp, Polise Ateş Açtılar… için yorumlar kapalı
0

Bursa’da husumetli oldukları bir kişiyi döven 4 kişi, olaya müdahale eden polis ekiplerine ateş açtı. Çatışmada yaralanan olmazken, çok sayıda araç zarar gördü.

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Bursalı Tahir Caddesi üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre M.B.(22), B.Ö.(18), O.Ö.(19) ve H.Ç.(91), daha önceden aralarında husumet bulunan ve dükkanlarını kurşunladığını öne sürdükleri E.Y.’yi bulmak için mahallesine gitti. Burada otomobil içerisinde bekleyen 4 arkadaş, E.Y.’nin evden çıktığını görerek peşine takıldı. Daha sonra otomobilden inen M.B., yürümeye devam eden E.Y.’ye seslenerek elindeki pompalı tüfekle havaya ateş etti. 4 şüpheli, E.Y.’yi kovalayarak bir tekel bayisinin önünde sıkıştırıp dövdü.

“ALMADAN BİR YERE GİTMEM”

Çevredekilerin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis, E.Y.’yi döven ve elinde tüfek ile silah olan 4 kişiyi uyardı. Polise aldırış etmeyen M.B., “Yaklaşmayın, ateş ederim. Ben E.Y.’yi almadan hiçbir yere gitmem, bu adam bizim dükkanımızı kurşunladı” diyerek polis ekiplerine ateş etti. Polisler olaydan yara almadan kurtulurken, daha sonra otomobile binen 4 şüpheli kaçmaya başladı. Bu sırada silahını çıkartan polis, şüphelilerin kaçtığı otomobilin lastiklerine ateş ederek kaçmalarını engelledi.

BİR ŞÜPHELİ YAKALANDI

M.B., otomobilin camından ekiplere ateş etmeye devam etti. Daha sonra araçlarından inerek kaçan şüpheliler polis ekiplerine ateş etmeye devam etti. Elinde silah bulunan H.Ç., ekipler tarafından kovalamaca sonrasında yakalandı. M.B., B.Ö., ve O.Ö, ise kaçtı. Şüpheliler ile polis ekipleri arasında çıkan çatışmada kimse yara almazken, 3 eve ve 5 otomobile, mermi ile fişek isabet etti. Çevrede yapılan aramalarda 1 adet pompalı tüfek, 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis ekipleri, olaydan sonra kayıplara karışan 3 kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …