Home Duyuru Yıldırım’da hizmet parmaklarınızın ucunda…

Yıldırım’da hizmet parmaklarınızın ucunda…

- Guncellenme Tarihi: 3 Ekim 2016 16:29
2 min read
Yıldırım’da hizmet parmaklarınızın ucunda… için yorumlar kapalı
0

Yıldırım Belediyesi, e-belediyecilik alanında önemli hamleler yaparak, ilçe sakinlerinin vergilerini zaman kaybı yaşamadan internet üzerinden ödemesine imkan sağlıyor.
Yıldırım’da emlak ve çevre temizlik vergilerini ödemek için belediyeye gitmek yerine belediyenin internet sitesi (www.yildirim.bel.tr) üzerinden ödeme yapanların sayısı her geçen yıl artıyor. Vatandaşlar, e-belediye yoluyla tahakkuk, tahsilat ve borç bilgileri sorgulaması ile ödemelerini bulundukları yerden ve mesai saatine bağlı kalmadan yapabiliyor. 2016 yılının ilk 9 ayında vergi ödemelerini internetten yapanların oranı bir önceki yılın tamamına göre yüzde 10 artış gösterdi. 2015 yılında 16 bin 542 kişi vergi ödemelerini Yıldırım Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirirken, bu sayı 2016 yılının ilk 9 ayında 12 bin kişiye ulaştı.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Vergi ödemelerinin internet üzerinden yapılmasına imkan sağlayarak çağın teknolojisine ayak uyduran bir belediyecilik anlayışı ile bürokratik işlemleri olabildiğince azaltıp hizmet kalitemizi arttırmayı hedefliyoruz. E-belediye uygulamamız ile hemşehrilerimizin taleplerine hız kazandırıyoruz. Daha önce Yıldırımlılar için zahmetli olan vergi ödemeleri internet sitemiz üzerinden yalnızca dakikalar içinde gerçekleşiyor. İçinde bulunduğumuz çağın gerekliliklerine ayak uydurarak, gelişen teknolojinin yansımalarını Yıldırım’da gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…