Home EĞİTİM Uedaş’tan iletişim eğitimi…

Uedaş’tan iletişim eğitimi…

- Guncellenme Tarihi: 3 Ekim 2016 11:59
3 min read
Uedaş’tan iletişim eğitimi… için yorumlar kapalı
0

Uludağ Elektrik Dağıtım Şirketi (UEDAŞ) Bursa ve Yalova personeline iletişim eğitimi düzenledi.
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime, Uedas Genel müdürü Mesut Efe, İnsan kaynakları direktörü Cengiz Işık, Eğitim ve İş Sağlığı Müdürü Mustafa Kartal, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ve 450’ye yakın personel katıldı.
’Türkiye’de hayatın silgisi yok’ adlı ilk hüzünlü güldürü olma özelliğini taşıyan eğitimi, Davranış Bilimci ve Tiyatrocu Hakan Bozkurt verdi. İş ve sosyal hayattaki iletişim kazalarını azaltmanın yollarından bahseden Bozkurt, “Negatif insanları hayatınızdan çıkarın. Yoksa o kişi derdiyle, korkusuyla sizi gün gün eritir. Eğer negatif insan eşinizse bir ay ayrı yatın. Birbirinizi az görün. Sakinleşin ve daha sonra evliliğinizde orta yolu bulmaya çalışın “ dedi.
Aile yaşamında ve sosyal hayatta ikili iletişimlerde duyguların dozunda ayarlanması gerektiğini ifade eden Bozkurt, “Ne çok ne de az sevin, sayın. Layık olana sevginizi verin. Layık olmayana sevginizi vermeye çalışırsanız ‘bu benden korkuyor’ der ve sizin hayatınızı sessizce zindana çevirir. Siz Mevlana değilsiniz. Herkesi sevmeye kalkarsanız sonunda yıpranan, üzülen siz olursunuz. Hayat en acımasız eğitimcidir. Günün birinde yalnız kaldığınızda sevginizi hak etmeyen insanlar için yaptıklarınızdan pişmanlık duyarsınız’’ dedi.
Yaklaşık 3 saati bulan eğitimde, eğlenceleri anların yanı sıra hüzünlü anlar da yaşandı. Eğitim, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…