Home Duyuru ABARTMA BAŞKAN…!

ABARTMA BAŞKAN…!

- Guncellenme Tarihi: 3 Ekim 2016 16:21
2 min read
ABARTMA BAŞKAN…! için yorumlar kapalı
0

Marmara Belediyeler Birliğinin her yıl 8 kategoride düzenlenen Altın Karınca Ödüllerinde Mudanya Belediyesinin Zeytin Dalı Projesi Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler kategorisinde ödül getirdi.
Neredeyse tüm belediyelerin asli görevlerinden biri olan sosyal yardımlaşma; Mudanya Belediyesinde “Zeytin Dalı Projesi “olarak işlerliğini sürdürüyor. Bahse konu proje Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler kategorisinde üçüncülük aldı.
Bursa’dan Nilüfer Belediyesi Kent Bostanları ve Yerel Tohum Kütüphanesi projesiyle Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi kategorisinde Tabiata Saygı ödülü, Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezleri projesiyle Kültür ve Sanat kategorisinde birincilik ödülü, Osmangazi Belediyesi Panorama Bursa 1326 projesiyle Kültür ve Sanat kategorisinde ikincilik ödülü almaya hak kazandı.
Tirilye’de yapılan Zeytin Festivalinde ”Mudanya Belediyesi, Marmara’nın en iyi belediyesi ve Hayri Türkyılmaz da en iyi Belediye Başkanı” şeklinde anons edilmesi ise abartı ve halkı yanlış bilgilendirme olarak nitelendi. Aynı proje CHP’li belediyeler birliğinin yarışmasına da katılmış, fakat ödüle layık görülmemişti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …