Home GÜNCEL BURSA’DA UYUŞTURUCU BASKINI! KUCAĞINDAKİ BEBEĞİYLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ…

BURSA’DA UYUŞTURUCU BASKINI! KUCAĞINDAKİ BEBEĞİYLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ…

- Guncellenme Tarihi: 29 Eylül 2016 13:09
2 min read
BURSA’DA UYUŞTURUCU BASKINI! KUCAĞINDAKİ BEBEĞİYLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ… için yorumlar kapalı
0

Bursa’da uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Operasyonda narkotik köpeği Alfa, çöp kovası ve bacaya gizlenen uyuşturucuyu buldu. Ayrıca bir kadın kucağında bebekle adliyeye sevk edildi.

Bursa'da kucağında bebeği ile adliyeye sevk edildiEdinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik merkez Yıldırım ilçesinin Beyazıt, Hacivat mahalleleri, Osmangazi’nin Mehmet Akif Ersoy, Ebu İshak, Demirtaş ile Küplüpınar mahalleri, Nilüfer’in Konak ve Gemlik’in Kumsuz mahallelerine operasyon yaptı. Şafak vakti eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Bir evde yapılan aramalarda 33 kök kenevir, 1 kilogram 621 gram esrar, 60 gram metamfetamin, 36 gram bonzai, 62 adet ectasy, 1 adet tek kırma av tüfeği, 1 adet tabanca, şarjör, 2 adet mermi ve hassas terazi ele geçirildi.

Öte yandan operasyon kameralara yansıdı. Şafak vakti kalabalık şekilde emniyetten çıkan ekipler, evlere baskın yaptı. Görüntülerde, narkotik köpeği Alfa, çöp kovasındaki uyuşturucuyu buldu. Daha sonra aynı odada yapılan aramada Alfa, bacaya gizlenen uyuşturucuyu da buldu.

Gözaltına alınan 16 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayrıca bir kadının kucağında bebeğiyle adliyeye sevk edildiği görüldü.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…