Home GÜNCEL Sözler Barış, Eylemler Savaş…

Sözler Barış, Eylemler Savaş…

- Guncellenme Tarihi: 28 Eylül 2016 16:38
4 min read
Sözler Barış, Eylemler Savaş… için yorumlar kapalı
0

Slogan haline gelmiş olan Barış ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da, Belediye Başkanının tutumları ve söylemleri ne kadar barışçıl ?

CHP Örgütü Mudanya’da seçimi kazandıktan sonra,Hayri Türkyılmaz barışçıl söylemleri ve sözleri ile gündeme gelmişti. Ama Hayri Başkanın bilmediği şey, sadece söylem ve sözle barış kurulmaz. Bunu eyleme geçirmek lazım. Kumyaka’da 460 kişiyi denize sokup, barış işareti yaparak barışı da sağlayamazsın.(O barış organizasyonuna o bedellerde ödenmemeliydi.) Barış rekoru Mudanya’da dedikçe Mudanya’ya barış gelmiyor kimse kusura bakmasın!

Belediyenin yaptırımlarından esnaf korkacak, halk korkacak, işçi korkacak sonra, “biz barış rekoru kırdık” diyeceksiniz! Sizi eleştirenleri disiplin kuruluna sevk edeceksiniz, ekmek teknelerine mühür vurduracaksınız, işlerini ellerinden alacaksınız sonra Mudanya için barış kenti diyeceksiniz!

Sosyal Medya’dan sizin hakkınızda yazılanlara bakıp, yazanlara savaş açacaksınız, onlarla iş yapanları sorgulayacaksınız, bir nevi sizden olmayanı yalnızlaştırmaya gideceksiniz sonra Mudanya’da birlik var diyeceksiniz!

Göreve geldikten sonra CHP yönetimleri ile dahi ters düşeceksiniz, ilçe kongresinde kendi adayınızı göstereceksiniz, destekle(me)diğiniz aday ve ekibi kazanınca partiye aidat dahi ödemeyeceksiniz, sonra tarafsızım diyeceksiniz!

Belediyenin hizmet gücünü istediklerinize kullanacak, istemediklerinize kullanmayacaksınız sonra, Mudanya’da eşitlik var diyeceksiniz!

Hem adalet söz konusu olduğunda babamın oğlunu tanımam diyeceksiniz, hem de akraba sıfatıyla üzerinizden nüfuz sağlayanları görmemezlikten geleceksiniz!

Hem her şeyi bilecek hafiyeler ağı kuracaksınız, hem de haberim yok diyeceksiniz! İstemediğiniz soruları soran, istemediğiniz haberleri yapan gazetecileri harami ilan edecek, belediyenin kapısından sokmam diyeceksiniz, sonra da özgür düşünceyi sağlayacaksınız!

“Barış, kardeşlik, birlik, özgürlük” kavramları size ne ifade ediyor bilmem ama küskünlerin “barış”tığı bayram günü size uzatılan elleri havada bıraktığınız gün, barış Mudanya için bitmiştir!

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…