Home EĞİTİM Meslek Sahibi Olmak İsteyenler İçin Son 4 Gün…

Meslek Sahibi Olmak İsteyenler İçin Son 4 Gün…

- Guncellenme Tarihi: 26 Eylül 2016 16:45
3 min read
Meslek Sahibi Olmak İsteyenler İçin Son 4 Gün… için yorumlar kapalı
0

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı çatısı altında faaliyet gösteren Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin (BUTGEM) yeni eğitim dönemi için başvurular 1 Ekim Cumartesi günü sona eriyor.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı çatısı altında faaliyet gösteren Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin (BUTGEM) yeni eğitim dönemi için başvurular 1 Ekim Cumartesi günü sona eriyor.

Mesleki eğitim alanında Türkiye’de bir ilk olan BUTGEM, ülke ve kent sanayisine yetişmiş uzman işgücü kazandırmayı sürdürüyor. Şimdiye kadar 17 binin üzerinde kişiyi meslek sahibi yapan BUTGEM, ücretsiz meslek kurslarıyla mesleki bir alanda uzmanlaşmak isteyenlerin umudu olmaya devam ediyor. 2016 -2017 yılı BUTGEM 1. dönem kursları 10 Ekim 2016 tarihinde başlayacak. Yeni bir meslek edinmek veya mesleklerini geliştirmek isteyen gençler, tekstil, otomasyon sistemleri, moda tasarımı, yazılım uzmanlığı ve hizmet sektörü gibi 30 kurs programından yaklaşık 600 kişi faydalanacak.

Gündüz ve akşam olmak üzere gerçekleştirilecek kurslara, 18-35 yaşlarında, en az lise veya dengi okul mezunları başvurabiliyor. Dijital baskı operatörlüğü, dokuma operatörlüğü, sac işçiliği, dikiş makinası operatörlüğü, Argon ve Gazaltı Kaynakçılığı kurslarına kayıt olmak isteyenlerden ise en az ilköğretim mezunu olmaları şartı aranıyor. BUTGEM’in kurslarına ise ön kayıtlar 1 Ekim 2016 tarihinde sona eriyor.

Kurslara katılanların yaklaşık yüzde 80’inin istihdam edildiği BUTGEM’in kurslarına kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan BUTGEM’de şahsen başvurarak, ön kayıt yaptırabilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Deniz Dalgıç: Mudanya’yı Turizmle Kalkındıracağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, Mudanya’nın doğa…