Home GÜNCEL OSMANGAZİ’NİN RAKİBİ ÜSKÜDAR

OSMANGAZİ’NİN RAKİBİ ÜSKÜDAR

- Guncellenme Tarihi: 24 Eylül 2016 11:32
2 min read
OSMANGAZİ’NİN RAKİBİ ÜSKÜDAR için yorumlar kapalı
0

osmangazi-hentbol-4Bayanlar Hentbol Süper Ligi 3’üncü haftasında Üsküdar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Osmangazi Belediyespor’da hedef, ilk deplasman mücadelesinden galibiyetle dönmek. Ligin ilk iki haftasında elde ettiği bir mağlubiyet, bir galibiyet ile 8’inci sırada bulunan Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, geçtiğimiz hafta ligin iddialı takımlarından Muratpaşa Belediyesi’ni, son saniyeye kadar büyük heyecana sahne olan mücadele sonunda bir sayı farkla mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde etti.

Ligde bu hafta kendisi gibi bir galibiyeti bulunan İstanbul Üsküdar ile deplasmanda mücadele edecek olan Bursa temsilcisi, rakibini yenerek ligin ilk deplasman mkarşılaşmasından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Rakiplerinin, Bayanlar Süper Ligi’nin tecrübeli takımlarından birisi olduğunu belirten Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Kadir Ayar, “Üsküdar Belediye, süper lig tecrübesine sahip bir takım. Ancak, bizde genç ve iyi mücadele eden bir takımız. Pazar günü oynayacağımız maçtan, ilk deplasman galibiyeti ile dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’ün Geçmişi ile Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar s…