Home GÜNCEL Bursa’da FETÖ’den tutuklanan vali ve emniyet müdürü Kocaeli’ye nakledilecek…

Bursa’da FETÖ’den tutuklanan vali ve emniyet müdürü Kocaeli’ye nakledilecek…

- Guncellenme Tarihi: 22 Eylül 2016 13:12
2 min read
Bursa’da FETÖ’den tutuklanan vali ve emniyet müdürü Kocaeli’ye nakledilecek… için yorumlar kapalı
0

BURSA’da FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Bursa H Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Bursa eski Valisi Şahabettin Harput, Bursa eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Bursa eski İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve Vergi Dairesi eski Başkanı İbrahim Saydam’ın Adalet Bakanlığı’nın emriyle Kocaeli F Tipi Cezaevi’ne nakledilecek.

Bursa'da FETÖ'den tutuklanan vali ve emniyet müdürü Kocaeli'ye nakledilecek 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından hızlandırılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 28 Temmuz tarihinde Bursa eski Valisi Şahabettin Harput Ankara‘da, Bursa eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise Bursa‘daki evlerinde gözaltına alındı. Operasyon kapsamında daha sonra Bursa eski İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ile Vergi Dairesi eski Başkanı İbrahim Saydam da yakalandı. Sorgulamaları tamamlanan ve ayrı tarihlerde adliyeye çıkartılan zanlılar, nöbetci mahkemece, ‘Silahlı terör örgütü üyesi olmak’ suçlarından tutuklanarak Bursa H Tipi Kapalı Cezaevi’ne kondular.
Bursa Cumhuriyet Savcılığı yetkilileri, Şahabettin Harput, Ali Osman Kahya, Atilla Gülsar ve İbrahim Saydam’ın, Adalet Bakanlığı’nın emriyle Kocaeli F Tipi Cezaevi’ne nakledileceğini belirtti. Bu arada bugün nakledilmesi beklenen 4 tutuklunun nakil için herhangi bir talepte bulunmadığı öğrenildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüfer Belediyesi ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ne Ev Sahipliği Yapıyor

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı iki gün sürecek olan ‘Bele…