Home GÜNCEL Bedduacı Gülen’den bela talimatı!.

Bedduacı Gülen’den bela talimatı!.

- Guncellenme Tarihi: 20 Eylül 2016 11:39
2 min read
Bedduacı Gülen’den bela talimatı!. için yorumlar kapalı
0

Terörist elebaşı Gülen kripto elemanlarına “gerekirse deşifre olmamak için FETÖ’ye bela okuyun talimatı” vermiş

İstihbarat birimleri yakalanmak üzere olan veya gözaltındaki FETÖ’cülerin tutuklanmaktan kurtulmak için uyguladığı taktiği deşifre etti. Örgüt elebaşısının kripto elemanlarına “FETÖ’ye lanet okuyun ve vatansever numarası yapın” diye talimat verdiği belirlendi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ darbe girişimi soruşturmasında operasyonlar aralıksız sürüyor. Devletin tüm kademelerine sızmış örgüt üyeleri yakalanarak cezaevine konulurken, FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen’in bulunduğu Pensilvanya’dan yeni talimatlar geldiği istihbarat birimlerince ortaya çıkarıldı. Örgüt üyeleri ve imamlarla bağlantılı olan FETÖ’cü “kripto” yöneticilere iletilen talimatlarda yakalanan üyelerin kendilerini gizlemeleri ve tutuklanmaktan kurtulmaları için izleyecekleri yöntemlere dikkat çekildi.

“FETÖ’YE BELA OKUYUN”
Yakalanması muhtemel olan ve yakalanan örgüt elemanlarına, “15 Temmuz darbegirişiminde rol alan asker ve polisleri lanetleyin. Onların vatan haini olduğunu söyleyin” denildi. Devlet ve hükümet lehine savunma yapmaları istenerek, “Vatan ve bayrak ifadelerini sık sık vurgulayın. Kendinizi vatansever ve dindar gösterin. Cemaat ve tarikat bağlantılarını kabul etmeyin. Gerekirse FETÖ’ye bela okuyun” şeklinde telkinlerde bulunulduğu belirtildi.

YİNE DUYGU SÖMÜRÜSÜ…
FETÖ elemanlarından teröre beddua etmeleri, muhafazakar bir aile yapısına sahip olduklarını, vatana millete hayırlı evlat yetiştirmekten başka gayelerinin bulunmadığını söylemelerinin de istendiği kaydedildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…