Home GÜNCEL Kuveytli Bakandan Başkan Dündar’a Teşekkür…

Kuveytli Bakandan Başkan Dündar’a Teşekkür…

- Guncellenme Tarihi: 9 Eylül 2016 12:13
6 min read
Kuveytli Bakandan Başkan Dündar’a Teşekkür… için yorumlar kapalı
0

kuveytli-bakan-ziyaret-2

Kuveyt Evkaf Bakan Vekili Dr. Adel Al Falah, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, kendisinin de aynı zamanda bir Osmangazi’li olduğunu belirten Dr. Adel Al Falah, başarılı hizmetlerinden dolayı Başkan Dündar’a bir teşekkür plaketi verdi.

 

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Çekirge semtindeki konutunda yaz aylarında ailesiyle birlikte ikamet eden Kuveyt Evkaf Bakan Vekili Dr. Adel Al Falah, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Turizmci Hasan Erdem’in eşlik ettiği Dr. Adel Al Falah, Bursa’nın Arap coğrafyasında adeta cennet kabul edildiğini ifade etti.

AL FALAH; “TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK İSTERİZ”

Kuvyet Evkaf Bakan Vekili Al Falah, “Bursa’nın kalbi konumundaki Osmangazi ilçesinin son yıllardaki çalışmalarını hayranlıkla takip ediyorum. Osmangazi ilçesi tarihi eserleri, parkları, caddeleri ve yeni yapılan modern konutlarıyla her yıl bir önceki yıla göre daha bir güzelleşiyor, kendini daha bir yeniliyor. Osmangazi’deki bu güzel değişimleri Kuveyt’teki yerel yönetici dostlarımla paylaşıyorum. Kuveyt şehrimizde 6 merkez ilçemiz var. Kuveyt ve Osmangazi arasında kurulacak kardeşlik, dostluk ve işbirliği köprüsüyle iki kadim medeniyet birbirimize faydalı olabiliriz. Kuruluşu milattan öncesine dayanan köklü bir geçmişe sahip olmanın yanı sıra, geleneksel kültüründen kopmayan bu güzel kenti, modern şehircilik anlayışıyla güzelleştiriyorsunuz. Bilgi, deneyim ve tecrübelerinizden faydalanmak adına sizi ve ekibinizi Kuveyt’e davet ediyorum” şeklinde konuştu.

OSMANGAZİ HAREKETLİ VE BEREKETLİ ŞEHİR

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kuveyt Evkaf Bakan Vekili Dr. Adel Al Falah nezdinde Osmangazi’de ikamet eden ve benzer duyguları paylaşan tüm Ortadoğulu ve Arap misafirlere teşekkür etti. Bursa’nın kalbi, merkezi konumundaki Osmangazi’nin, her yıl Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından aldığı göçlerin de etkisiyle çok hızlı büyüyen hareketli ve bir o kadar da bereketli bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Dündar, “Hatırlarsanız bundan 2 yıl önceki görüşmemizde sizlere proje ve hedeflerimizden bahsetmiştim. Sizin de fark ettiğiniz gibi kentimiz sürekli büyüyor, gelişiyor ve yatırımlarımızla daha bir güzelleşiyor. Kentsel dönüşüm projelerimiz sadece Bursa’nın değil Arap coğrafyasının da gözdesi haline geldi. Hedefimiz, tarihi ve doğal zenginliklerini koruyarak bu kenti yeniden inşa etmek, Osmangazi’yi dünyada her anlamda marka kent haline getirmek. Bunu da Allah’ın izniyle en güzel şekilde başaracağız” dedi.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ziyaretin sonunda Kuveyt Evkaf Bakan Vekili Dr. Adel Al Falah’a Bursa bıçağı hediye etti. Ziyaretin sonunda Osmangazi Belediyesi’nin yeni projelerini maketleri üzerinde göstererek bilgi veren Başkan Dündar’ı, Kuveyt Evkaf Bakan vekili Dr. Adel Al Falah başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

kuveytli-bakan-ziyaret-5

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …