Home GÜNCEL Sinan Şentürk’ten Türkyılmaz’a şok iddia; “Haraminin Başı Kendisi”

Sinan Şentürk’ten Türkyılmaz’a şok iddia; “Haraminin Başı Kendisi”

- Guncellenme Tarihi: 8 Eylül 2016 14:07
3 min read
Sinan Şentürk’ten Türkyılmaz’a şok iddia; “Haraminin Başı Kendisi” için yorumlar kapalı
0

duyuru-2Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Sinan Şentürk, 2014 yılında yapılan 3 farklı şenliğin ihalesine fesat karıştırıldığını iddia etti.

Mudanya Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe ile başvuran Sinan Şentürk, Mudanya Belediyesi tarafından ihaleye fesat karıştırdığı iddia etti.  Şentürk, belediye tarafından 2014 yılında ihale edilerek gerçekleştirilen Çağrışan Bağbozumu, Mudanya’nın Kurtuluş Yıl dönümü ve Akköy Kara İncir Şenlikleri’nin belediyeye kumpas kuran hepsi hısım akraba olan birkaç şirkete verildiğini ileri sürdü. İhaleye açık açık fesat karıştırıldığını iddia eden Şentürk, elindeki belgeleri de ibraz ederek Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.  Hizmetlerin doğrudan temin yoluyla alındığını ve hep aynı firmalardan bu teklifin alındığını anlatan Şentürk, firma sahipleri arasında akrabalık ilişkileri olduğunu da ileri sürdü.

BELEDİYE ÇALIŞANI SUNDU AMA…

Akköy Kara İncir Şenliği’nde program sunumunu Mudanya Belediyesi Basın Müdürlüğü’nde taşeron firma üzerinden görev yapan Uğur Salman isimli kişinin yapmasına rağmen Mudanya Belediyesi’nin ihaleyi alan firmaya 2 bin lira sunum bedeli ücret ödediğinin anlatan Şentürk, 3 ihalenin toplam 132 milyar lira civarında bir rakama belediyeye mal olduğunu, ancak bu hizmetin çok daha ucuza alınabilecekken, birilerine para kazandırıldığını iddia etti.

MUDANYA’YI TERK ETMELİ

Suç duyurusunun ardından açıklama yapan Şentürk, “Sağda solda Mudanya’da haramilerin hainlerin hırsızların yeri yoktur. Onlar Mudanya sokaklarında rahat rahat gezemeyecekler diye mangalda kül bırakmayan Belediye Başkanı’nın, bu saatten sonra Mudanya’yı terk etmesi gerekir, aksi takdirde sokaklarda “Haraminin Başı” olarak dolaşır. Belediye başkanı hukuk önünde hesap verecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …