Home GÜNCEL Recep Altepe, Suriyeli öksüz ve yetim çocuklara desteklerinden dolayı teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

Recep Altepe, Suriyeli öksüz ve yetim çocuklara desteklerinden dolayı teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

- Guncellenme Tarihi: 8 Eylül 2016 13:57
2 min read
Recep Altepe, Suriyeli öksüz ve yetim çocuklara desteklerinden dolayı teşekkür plaketiyle ödüllendirildi. için yorumlar kapalı
0

Başkan Altepe, Bursa’da yaşayan Suriyeli öksüz ve yetim çocukların eğitim gördüğü Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Katretül Hayat İlim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen ‘Yetim Kardeşlik’ programına katıldı. Sultan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programda yetim çocuklara moral veren Başkan Altepe, çocukların yoğun sevgi seliyle karşılandı. Bursa’da yaptığı hizmetlerin yanı sıra Suriyeli yetimlere de her zaman destek olan Başkan Altepe’ye yetim çocuklar adına teşekkür plaketi verildi.

Başkan Altepe, Türkiye’nin komşusu Suriye’de yaşanan sıkıntılara değindiği konuşmasında, “Suriye’den gelen ve çoğu yetim olan değerli kardeşlerimizle birlikte olmak, onlara sahip çıkmak ve geleceğe hazırlamak bizim görevimiz. Çünkü dostluk demek, iyi günde de kötü günde de her zaman, her türlü felakette beraber olmak demektir” şeklinde konuştu.

22426_mst_8154_201609071332
Türkiye’deki hızlı gelişime ve kalkınmaya değinen Başkan Altepe, Suriye’den gelerek Bursa’da yaşayan vatandaşların da kentin gelişimine ve kalkınmasına katkı koyduğunu söyledi. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Altepe, bisiklet hediye ettiği çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Havacılık Dünya’nın Transit Merkezi Türkiye

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin sadece 4 saatlik uçuş süresiy…