Home GÜNCEL VALİ KÜÇÜK’TEN ESNAFA BAYRAM ZİYARETİ…

VALİ KÜÇÜK’TEN ESNAFA BAYRAM ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 6 Eylül 2016 12:25
2 min read
VALİ KÜÇÜK’TEN ESNAFA BAYRAM ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

9

Bursa Valisi İzzettin Küçük, yerli ve yabancı pek çok turistin ilgi odağı olan Bursa Kapalı Çarşı’da yer alan esnafa çat-kapı ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Vali Küçük’e Bursa Kapalı Çarşı ve Tarihi Hanlar Birliği Başkanı Muhsin Özyıldırım eşlik etti.

Bayram alışverişi öncesi ziyaret ettiği esnafa, hayırlı ve bol kazançlar dileyen Vali Küçük: ” Burası Bursa’nın değerine değer katan, tabir yerinde ise kalbinin attığı vitrinlerinden bir tanesi. Alışverişteki bu hareketlilik esnafımızın olduğu kadar bizlerin de yüzünü güldürüyor. Her yıl binlerce ziyaretçi Kapalı Çarşı ve etrafında bulunan irili ufaklı ecdat yadigârı bu güzel mekânları dolaşmadan ilimizden ayrılmıyor. Ben esnafımızın ticaretini yaparken, Bursa’yı da çok iyi temsil ettiğine inanıyorum. Şimdiden bu güzide mekânda iş yapan tüm esnafımızın yaklaşan ‘Kurban Bayramını’ en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Vali Küçük’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Özyıldırım da: “Biz çarşı esnafı olarak her zaman birlik ve beraberlikten yanayız. Ahiliğin verdiği bir iş ahlakı ile çalışıp, hafta başlangıcı olan pazartesi sabahı, ülkemiz için hayır dua ile dükkânlarımızı açarız.” dedi.

7 (1) 5

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…