Home GÜNCEL 10 GÜNDÜR ORMANDA SAKLANIYORMUŞ…

10 GÜNDÜR ORMANDA SAKLANIYORMUŞ…

- Guncellenme Tarihi: 6 Eylül 2016 14:07
3 min read
10 GÜNDÜR ORMANDA SAKLANIYORMUŞ… için yorumlar kapalı
0

Bursa’da 10 gün ormanda saklanan üvey baba katili yakalandı…

Bursa’da, 10 gün önce üvey babasını kalbinden bıçaklayarak öldürdükten sonra Uludağ ormanlarına kaçan katil zanlısı, polisin dikkati sayesinde ormanın derinliklerinde yakalandı.

Bursa'da 10 gün ormanda saklanan üvey baba katili yakalandı
Bursa’da 10 gün ormanda saklanan üvey baba katili yakalandı

Olay, 10 gün evvel Mollafenari Mahallesi Kestanelik Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 21 yaşındaki Kazım A., üvey babası Ayhan Arlı’nın annesinden ayrılmasını istiyordu. Akşam saatlerinde eve gelen Kazım A., annesi Şahsenem S. ve kardeşi N.A. (16) ile tartışmaya başladı.

Tartışma bir anda kavgaya dönüşünce, Kazım A, annesi Şahsenem S. ve kardeşi N.A.’yı bıçakla yaraladı. Ardından Ayhan Arlı ile tartışmaya devam eden Kazım A, elindeki bıçağı üvey babasının kalbine sapladı. Kazım A. olayın ardından kayıplara karışırken, gürültü üzerine eve gelen komşular, aileyi kanlar içinde gördü. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, durumu ağır olan üvey baba Ayhan Arlı (40), kaldırıldığı Devlet Hastanesi‘nde hayatını kaybetti.

Daha önce de cinayet işledi
Bundan 5 yıl önce cinayet işlediği ve 3 yıl hapis yatarak cevaevinden çıktığı öğrenilen Kazım A‘yı yakalamak için polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Uludağ ormanlarına kaçtığı tespit edilen Kazım A.’nın peşine düşen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Uludağ yamaçlarındaki Gökçeören köyünün ormanlık arazisinde bir evde gizlenen Kazım A.’yı 10 gün sonra kıskıvrak yakaladı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen Kazım A. adliyeye sevk edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Havacılık Dünya’nın Transit Merkezi Türkiye

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin sadece 4 saatlik uçuş süresiy…