Home GÜNCEL Bursa’da Şizofreni Hastası Genç, Rehineleri Serbest Bırakmak İçin Sardalya İstedi…

Bursa’da Şizofreni Hastası Genç, Rehineleri Serbest Bırakmak İçin Sardalya İstedi…

- Guncellenme Tarihi: 1 Eylül 2016 12:13
5 min read
Bursa’da Şizofreni Hastası Genç, Rehineleri Serbest Bırakmak İçin Sardalya İstedi… için yorumlar kapalı
0

boyle-rehine-pazarligi-gorulmedi-6-8743622_o

Bursa’da 31 yaşındaki şizofren hastası genç annesini, anneannesini ve nişanlısını rehin aldı. Elinde bıçak ve muşta ile 3 kişiyi evden salmayan şizofren genç, eve operasyon yapan polis ekipleri tarafından biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirildi. 45 dakika süren rehine pazarlığında polis ekiplerine şart koşan gencin, rehineleri serbest bırakma karşılığında sardalya ve tavuk ciğeri istemesi sokağa toplanan kalabalığın kahkaha atmasına neden oldu. Polis tarafından kurtarılan 3 kişi ambulansla hastaneye götürüldü.

CAMA ÇIKIP İÇERİDEKİLERİ ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ

Edinilen bilgiye göre olay merkez Osmangazi ilçesi Gazcılar Sakarya Mahallesi Hatip Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre 4 yıldır tedavi gören şizofreni hastası İsmail Deniz (31) ilaçlarını içmeyince krize girdi. Evin içerisinde kendisiyle birlikte bulunan annesi, anneannesi ve nişanlısını bıçak tehdidi ile rehin alan Deniz dışarıya kimseyi salmadı. Cama çıkıp içeride bulunanları öldüreceğini söyleyen İsmail Deniz’in rahatsızlığını bilen komşuları polisi arayarak haber verdi

“ÖĞLENLERİ UYUYORUM RAHATSIZ ETMEYİN BENİ”

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi 3 kişinin rehin tutulduğu dairenin karşısındaki bir evin balkonuna çıkıp İsmail Deniz ile konuşmaya çalıştı. Elinde bıçak ve muşta ile cama çıkan Deniz, polis ekiplerine “Ben gerçek, safkan kurdum, buraya ancak kurtlar girebilir, biz toprağa bağlıyız. Soyumuz topraktan geliyor, uçmaya çalışanlarla işimiz yok, çekilin gidin. Öğlenleri uyuyorum, rahatsız etmeyin.” diyerek içeriye girdi.

boyle-rehine-pazarligi-gorulmedi-4-8743622_o

TAVUK CİĞERİ VE SARDALYA İSTEDİ

45 dakika süren rehine krizinde polis ve İsmail Deniz arasında ilginç diyaloglar da yaşandı. Rehineleri serbest bırakmak için şart koşan Deniz’in rehinelere karşılık sardalya ve tavuk ciğer istemesi herkesi şaşırtıp tebessüm ettirdi. Polisle anlaşamayan Deniz içeri girdiğinde çığlıklar gelince polis eve biber gazıyla operasyon yaptı. Uzun namlulu silahlarla evin önünde bekleyen polis ekipleri daire kapısını rehinelerden birinin açmasıyla içeriye girdi. O sırada camdan diğer polislerle konuşan İsmail Deniz etkisiz hale getirilip dışarıya çıkarıldı.

boyle-rehine-pazarligi-gorulmedi-5-8743622_o

3 REHİNE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

İç çamaşırlarıyla gözaltına alınan Deniz, dışarıya çıktığında da polis ekiplerine direndi. Gözlerinin yandığını belirten Deniz yere yatıp önce su istedi. Polis ekiplerinin suyla yüzünü yıkamasının ardından polis otosuna bindirilmek istenen İsmail Deniz bu sefer de “ambulans gelsin ölüyorum” diyerek tekrar yere yattı. Olay yerine gelen 112 ambulansının sirenlerini çalmasını isteyen genç, kurt gibi uluyarak ambulansa bindirildi. Olayın ardından kurtarılan 3 rehine de ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Karacabey, Gelecek 100 Yıla Hazır

Ramazan ayının manevi coşkusunun en güzel şekilde yaşandığı Karacabey’de, Bursa Büyükşehir…