Home GÜNCEL Şamil Tayyar: Aziz Yıldırım FETÖ pazarlık yaptı.

Şamil Tayyar: Aziz Yıldırım FETÖ pazarlık yaptı.

- Guncellenme Tarihi: 1 Eylül 2016 10:59
4 min read
Şamil Tayyar: Aziz Yıldırım FETÖ pazarlık yaptı. için yorumlar kapalı
0

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Şamil Tayyar’dan Yıldırım’a ağır suçlama: Gizli tanık, Yıldırım’ın avukatının FETÖ’yle bağlantılı bir hukuk bürosuna gelip yardım istediğini söylüyor. Bu doğruysa Aziz Yıldırım, FETÖ ile pazarlık masasına oturmuştur. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV’deki Son Söz programında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım‘la ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. İşte o sözler: “Benim üzerimden mağduriyet üretmesin. Tahliye olduktan sonra CNN Türk’te Fetullah Gülen’in kendisi arayıp tebrik ettiğini söyledi.

YILDIRIM BANA DÜŞMAN
Aziz Yıldırım kendisine kumpas kurduğunu iddia ettiği Gülen’e o gün ‘Ey soytarı sen bana kumpas kurdun‘ deyip telefonu kapatmalıydı. Sen o gün yüzüne söylemiyorsun, şimdi kalkıp bana kumpas kurdunuz diyorsun. Şike kanununa karşı çıktığım için Aziz Yıldırım bana düşman. AK Parti ona babasının yapmadığını yaptı. Eğer o dönem meclisten o düzenleme çıkmasaydı Aziz Yıldırım bu gün başkan değildi.
14 Temmuz’da hazırlanan FETÖ’yle ilgili çatı iddianamede Yağmur isimli gizli tanık 2013 Ocak ayı sonunda Aziz Yıldırım’ın avukatı Abdullah Kaya’nın FETÖ’yle bağlantılı Babatan Hukuk Bürosu’na geldiğini söylüyor.

Hukuk bürosunun Abdullah Kaya’ya Yargıtay’da FETÖ’yle bağlantılı abilerin olduğunu ve 2 milyon dolara bu işi çözebileceğini aktardığını, Kaya’nın ise bu teklifi Aziz Yıldırım’a ileteceğini söylediği iddia ediliyor.
Gizli tanık, Kaya’nın bir hafta sonra ‘Aziz bey bu rakamı çok buldu, ücrette bir iyileştirme yapılabilir mi?’ diyerek tekrar geldiğini anlattı. Bu ne demektir? Bu doğru ise Aziz Yıldırım FETÖ’yle pazarlık masasına oturmuştur.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…