Home GÜNCEL BURSASPOR İLE SUUDİ ARABİSTAN’IN AL ITTIHAD FC TAKIMI, 3 EYLÜL’DE DOSTLUK MAÇI YAPACAK…

BURSASPOR İLE SUUDİ ARABİSTAN’IN AL ITTIHAD FC TAKIMI, 3 EYLÜL’DE DOSTLUK MAÇI YAPACAK…

- Guncellenme Tarihi: 31 Ağustos 2016 10:51
5 min read
BURSASPOR İLE SUUDİ ARABİSTAN’IN AL ITTIHAD FC TAKIMI, 3 EYLÜL’DE DOSTLUK MAÇI YAPACAK… için yorumlar kapalı
0
Serdal CAN-1
Seyahat acentaları ve turizm sektöründe  faaliyet gösteren firma yetkililerinin üye olduğu Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acentaları Derneği (OTSAD) Bursa Şubesi Başkanlığını Plaza Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Can üstlendi.
OTSAD’ın özellikle Ortadoğu ve Körfez Ülkelerine yönelik çalışmalar yapan ve getirmiş oldukları Arap turistlere hizmet veren seyahat acentalarının birleştiği ve ülke turizmine ciddi katkı sağlayan bir kuruluş olduğunu belirten OTSAD Bursa Şubesi Başkanı Serdal Can, “Turizm politikalarının geliştirilmesinde de önemli görevler üstlenmekte olan OTSAD, çevresel, tarihi ve insani değerlerin korunması ve geliştirilmesi gibi turizmi yakından ilgilendiren konularda, bir sivil birlik olarak, yol gösterici ve problemleri çözen bir dernek olma özelliği de  taşımaktadır” dedi.
Ortadoğu ve Körfez Ülkelerinin Bursa turizmi için büyük önem taşıdığını belirten Can, OTSAD bünyesinde önümüzdeki dönem gerçekleştirecekleri çalışmalarla Bursa’da da sağlık turizmi, ev turizmi, otel, yeme içme, deniz taşımacılığı (yatçılık), gayrimenkul, hava ve kara taşımacılığı, turizm taşımacılığı kısaca turizm sektörünün bütün alanlarına yönelik etkinlikler gerçekleştireceklerini söyledi
 
İLK ETKİNLİK FUTBOL MÜSABAKASI
Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acentaları Derneği’nin Bursa’daki ilk faaliyeti futbol müsabakası organizasyonu olacak.  Bursaspor ve Suudi Arabistan’ın Al Ittihad FC takımı, 3 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Bursaspor tesislerinde bir dostluk maçı yapacak.
İstanbul ve Bursa’nın Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri pazarı için vazgeçilmez bir lokasyon olduğunu söyleyen OTSAD Başkanı Hüseyin Kırk, “Bursa yıllardır Arap turistlerin başkenti gibidir. Bursa olmazsa olmazımızdır ve OTSAD olarak Bursa için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Turist kaybına asla tahammülümüz yok. Bunun için de ülkemizin her yerini her alanda tanıtmaya devam edeceğiz. Spor bunun bir parçası” dedi.
Ortadoğu ülkelerinin takımlarını Türkiye’ye davet ettiklerini ve ülkemizde kamp yapmalarını sağladıklarını ifade eden Kırk, üst düzey takımlarla yakın ilişkiler içerisinde olduklarını aktardı. Kırk şöyle konuştu: “Ortadoğu pazarına Süper Ligimizi tanıtmak ve dostluk maçlarını çoğaltmak istiyoruz. Bursasporlu yöneticilere teknik heyete ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
OTSAD Bursa Şubesi Başkanı Serdal Can da Bursaspor ile Suudi Arabistan’ın Al Ittihad FC takımı, 3 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da yapılacak dostluk maçına tüm futbolseverleri davet etti.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…