Home GÜNCEL NUMAN ŞEKER: “30 AĞUSTOS MİLLETİMİZİN YENİDEN DİRİLİŞİDİR”

NUMAN ŞEKER: “30 AĞUSTOS MİLLETİMİZİN YENİDEN DİRİLİŞİDİR”

- Guncellenme Tarihi: 30 Ağustos 2016 14:03
4 min read
NUMAN ŞEKER: “30 AĞUSTOS MİLLETİMİZİN YENİDEN DİRİLİŞİDİR” için yorumlar kapalı
0

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, düzenlediği basın açıklaması ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. 30 Ağustos’un emperyalizme karşı baş eğmemeye, var kalmaya kararlı bir milletin irade beyanının taçlandığı bir tarihin ifadesi olduğuna dikkat çeken Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, “30 Ağustos milletin yeniden dirilişidir” dedi.

 

Büyük zaferin sömürgecilerin dünyanın dört bir yanını işgal edip yağmaladığı bir devirde, asırlar içinde bu toprakları kan ve terle yoğurarak vatanlaştıran bir halkın, bütün mazlumlara umut dolu seslenişi olduğunu ifade den Numan Şeker, “Batılı emperyalistlerin bütün hile ve desiseleriyle fiziki birliğini kaybetse de gönül ve şuur birliğini koruyan ümmetin de maddi yardımları ve dualarıyla ayakta kalan Türkiye, tarihten gelen misyonunu ortaya koyarak, sömürgecilere dur demiştir” diye konuştu.

 

“EMPERYALİSTLERİN OYUNU 30 AĞUSTOSTA OLDUĞU GİBİ 15 TEMMUZ’DA BİR KEZ DAHA BOZULDU”

 

Emperyalist devletlerin 94 yıldır bu topraklar üzerindeki kanlı işgal ve istila planları hala son bulmadığını hatırlatan Şeker, “O günden bu güne emperyalistler yeni oyunlarla karşımıza çıkmışlardır. Bugün de bu süreç devam etmektedir. Emperyalistler vekalet verdikleri FETÖ, DAİŞ, PKK/PYD gibi terör örgütleri ile ülkemiz ve bölgemizde yeni oyunlar sergilemektedirler. En son yaşadığımız 15 Temmuz darbe görünümlü işgal girişimi bunlardan biridir. Fetullahçı terör örgütünün milletin silahlarını emperyalistlerden aldığı vekaletle yine millete yönelttiğine hep birlikte şahit olduk. Fakat millet tıpkı tarihte olduğu gibi baş eğmedi, darbecilere karşı destansı bir direniş göstererek emanete sahip çıktı.  Milletimiz, tıpkı 30 Ağustos zaferinde olduğu gibi emperyalistlerin oyununu 15 Temmuz gecesi bir kere daha bozdu” şeklinde konuştu.

 

“BU TOPRAKLARDA FİTNE TUTMAZ, TERÖR YEŞERMEZ, İHANET BARINAMAZ”

 

Türkiye dün olduğu gibi bugün de emperyalizme direnmeye devam ediyor. 15 Temmuz’un hemen akabinde başlatılan terör dalgasına da direniyor, terör koalisyonun kirli planlarını yırtıp atıyor. Çünkü bu topraklar, tarihte adalet ve hürriyetle yoğrulmuş topraklar olduğu gibi bu topraklar, mazlumların umutla baktıkları topraklardır. Bu topraklarda fitne tutmaz, terör yeşermez. ihanet barınamaz” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Bu vesileyle, bu topraklara canını ve kanını veren şehitlerimizi bir kere daha rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…