Home EKONOMİ Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı, Sırp voleybolcu Aleksandra Crncevic’i 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı, Sırp voleybolcu Aleksandra Crncevic’i 1 yıllığına kadrosuna kattı.

- Guncellenme Tarihi: 30 Ağustos 2016 12:12
2 min read
Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı, Sırp voleybolcu Aleksandra Crncevic’i 1 yıllığına kadrosuna kattı. için yorumlar kapalı
0

Voleybol Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil mavi beyazlı takım son olarak, Azerbaycan’ın Lokomotif Bakü takımında smaçör mevkiinde forma giyen 1987 doğumlu Aleksandra Crncevic’i transfer etti. 1.85 cm boyundaki başarılı smaçör Crncevic, Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendisini 1 yıllığına Nilüfer Belediyespor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.

 

İmza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Bu yıl oyuncu ve teknik kadroda büyük bir yenilenmeye gittik. Hedefi olan genç bir kadro oluşturduk. Aleksandra da uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

 

Nilüfer Belediyespor’a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Crncevic de  “Bireysel performans için değil, takımın başarısı ve performansını yükseltmek için oynayacağım” ifadelerini kullandı.

 

Sırp voleybolcu Aleksandra Crncevic daha önce Japonya, Hollanda ve Yunanistan liglerinin üst düzey takımlarında da forma giydi.

nil

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…